Reflektor

Keri, Miranda i Šarlot u nastavku serije "Seks i grad", ali ne i Samanta

Komentari

Autor: Euronews Srbija

13/06/2021

-

16:39

Keri, Miranda i Šarlot u nastavku serije "Seks i grad", ali ne i Samanta
Keri, Miranda i Šarlot u nastavku serije "Seks i grad", ali ne i Samanta - Copyright Foter/ALA - The American Library Association on Foter.com

veličina teksta

Aa Aa

Glumica Sara Džesika Parker objavila je fotografiju sa Sintijom Nikson i Kristin Dejvis sa prvog dana snimanja nastavka serije "Seks i grad". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Nazvana "And Just Like That..." (u prevodu sa engleskog: "I tek tako..."), ova serija koja će biti emitovana na HBO Maks kanalu, vraća se životima Keri Bredšo, Mirande Hobs i Šarlot Jork koje su sada u pedesetim godinama, ali dalje nastavljaju bez čuvene četvrte prijateljice Samante Džouns.

Sintija Nikson (Miranda) je objavila istu fotografiju na svom Instagramu dodavši da "prijateljstvo nikad ne izlazi iz mode", dok je Kristin Dejvids izjavila za američki portal Tudej da je "pravo malo čudo biti ponovo u toj seriji".

"Mnogo sam zahvalna Sari i Majklu Patriku Kingu što su napravili kreativni rizik i učinili ovo mogućim", rekla je ona.

Ranije je objavljeno da se i muški deo originalne postave takođe vraća u nastavku serije "Seks i grad".

Mario Kantone (Entoni Marentino), Dejvid Ejgenberg (Stiv Brejdi), (Stenford Blač) i Evan Hendler (Heri Goldenblat) repriziraju svoje uloge.

profimedia, Foter/ebayink on Foter.com, starbright31 on Foter.com, Third Way on Foter.com

Entoni Marentino, EvanHendler, Dejvid Ejgenberg, Vili Garson

"Svi koji rade na seriji 'And Just Like That...' oduševljeni su što nastavljaju sa životima voljenih likova iz 'Seks i grad' uz glumce koji su ih učinili tako dopadljivim", rekao je producent Majkl Patrik King.

Glumica Kim Katral ranijih godina više puta je demantovala "šuškanja" o nastavku serije, kao i njenom povratku ulozi Samante Džouns i u intervjuima otvoreno govorila o navodno toksičnim odnosima sa ostatkom postave. 

"Seks i grad" emitovana je od 1998. do 2004. godine, a poslednju epizodu na HBO gledalo je 10,6 miliona ljudi.

Komentari (0)

Kultura