Reflektor

Nova serija koncerata Garden Sessions: Kolja, Dado Topić i Zvonko Bogdan u Botaničkoj bašti

Komentari

Autor: Tanjug

07/07/2022

-

12:07

Nova serija koncerata Garden Sessions: Kolja, Dado Topić i Zvonko Bogdan u Botaničkoj bašti
Nikola Pejaković - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

Nikola Pejaković Kolja, Dado Topić, Zvonko Bogdan i drugi nastupiće u okviru serije koncerata "Garden Sessions" u Botaničkoj bašti "Jevremovac" od 23. do 29. jula.

Iz Centra beogradskih festivala najavljeno je da seriju počinje 23. jula scenarista i glumac Pejaković, koji je kao kantautor poznat po pesmama "Užički heroin", "Meksikanac", "Može malo sutra" i drugima.

Sledi 24. jula legendarni roker Dado Topić, nekadašnji pevač Korni grupe i vođa Tajma, a 25. jula kralj tamburaške muzike Zvonko Bogdan.

"Svoj prvi solistički koncert u Beogradu održaće 26. jula pevačica Zoe Kida, koja je uz Konstraktu bila glavni vokal grupe Zemlja gruva. Zoe (Ana Radonjić) je pesmom ''Bejbi'' izazvala je veliku pažnju na Izboru za pesmu Evrovizije i tim singlom najavljuje EP ''Žena Dete", kaže se u saopštenju.

Pop pevač Saša Kovačević, poznat po pesmama "Ruka za spas", "Gde smo moja ljubavi" i "Rano je", nastupiće 27. jula u Botaničkoj bašti.

Klavirski džez dvojac Vasil Hadžimanov i Bojan Zulfikarpašić koji iza sebe ima koncertni album "Live At Kolarac" (2017) nastupa 28. jula, a kako je najavljeno, "Garden Sešns" zaokružuje 29. jula rege Del Arno bend.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura