Reflektor

Drugo veče Arsenal festa: Emotivni susreti muzičara i publike

Komentari

Autor: Euronews

26/06/2021

-

13:05

Drugo veče Arsenal festa: Emotivni susreti muzičara i publike
Arsenal Fest - Copyright Arsenal Fest/Nemanja Đorđević

veličina teksta

Aa Aa

Drugo veče Arsenal festa proteklo je u punom sjaju uz više od osam hiljada posetilaca, koje ni ovog puta kiša nije omela da uživaju u nastupima omiljenih bendova.

Glavnu binu festivala do usijanja ovog petka doveli su velikani Hladno Pivo svirajući neke od svojih najvećih hitova.

"Nakon godinu i po dana grozomorne tišine, konačno smo pred živim ljudima, koji skaču", rekao je Mile Kekin i pokrenuo šou.

Nastup australijskog dab virtuoza Dub FX-a publici je doneo nestvarnu enegriju, a za žurku večeri bili su zaduženi momci iz Dubioze koletiv, koji su više od 90 minuta frenetičnim nastupom podigli festival do usijanja.

Arsenal Fest/Nemanja Đorđević

 

"Ovo je naš prvi koncert posle 16 meseci, srećni smo što smo ponovo u Kragujevcu. Posvećujemo svirku Mikici Zdravkoviću koji nas je prvi doveo u Kragujevac", poručio je bend.

Na Garden bini sinoć je nastupilo nekoliko trap/hip hop izvođača, među kojima su Klinac i Kendi, ali i mladi regionalni talenti Kika, Dram i Svemirko. Kolja, Nikom ništa i Scordisci još jednom su ispunili očekivanja posetilaca i držali Garden stage prepun cele noći. Ova bina zatvorena je u ranim jutarnjim satima emotivnim nastupom Nikole Vranjkovića.

Arsenal Fest/Nemanja Đorđević

 

Explosive DJ stage doneo je pravu poslasticu fanovima elektronike uz odlične nastupe Bokee, Kristijana Molnara, Andrew Mellera i Lee Dobričić.

Arsenal Fest/Nemanja Đorđević

 

I druge festivalske večeri testirano je više od dve hiljade ljudi, pošto je festival organizovao i brze, besplatne antigenske testove na više lokacija u Kragujevcu.

U festivalsku zonu i večeras je moguće ući isključivo uz potvrdu o revakcini ili antitelima, odnosno uz negativne PCR ili brze antigenske testove.

Večeras su za posetioce spremni Osvajači, Riblja Čorba, Yngwie Malmsteen i Orthodox Celts za čije je nastupe rezervisan Main Stage, dok će na Gardenu nastupiti Peter Vein, Gazorpazorp, Ivan Jegdić, Sajsi MC, Dead Joker, Kanda Kodža i Nebojša, Texas Flood...

Festivalske kapije zatvoriće elektronske zvezde na Explosive DJ stage, među kojima su Sale Janković & Markwood (LIVE). Hunckie b2b Petrovitz YU, Wise D & Kobe i Dejan Milićević.

Komentari (0)

Kultura