Reflektor

Najbolji filmovi Festa na bis

Komentari

Autor: Euronews

15/05/2021

-

09:02

Najbolji filmovi Festa na bis
Najbolji filmovi Festa na bis - Copyright Fest/Promo

veličina teksta

Aa Aa

Program "PostFESTum" 49. Međunarodnog filmskog festivala - Fest, trajaće čak sedam dana, od 17. do 23. maja, i obuhvatiće projekcije 33 filma iz redovnog festivalskog programa.

Usled specifičnih okolnosti održavanja Festa zbog pandemije i smanjenog kapaciteta bioskopskih dvorana, najpoznatiji domaći filmski festival ove godine će naknadno omogućiti publici da pogleda aktuelne filmove.

Na repertoaru će biti film "Otac", u kom igra legendarni Entoni Hopkins i koji je za ovu ulogu dobio nagradu Oskar, ali i kandidat za prestižnu zlatnu statuu, "Čovek koji je prodao svoju kožu", i ostvarenje "Putevi kojima nisam pošao" u kome Branka Katić glumi rame uz rame sa Havijerom Bardemom i Selmom Hajek.

"PostFESTuma" donosi i nove projekcije domaćih ostvarenja: "Lihvar" Nemanje Ćeranića i "Prizori iz života džukca" Tanje Brzaković. 

Pred publikom će biti i nagrađivana ostvarenja "Noć kraljeva" francuskog reditelja Filipa Lakota, "Ljubavne afere" njegovog zemljaka Emanuela Murea, iranski film "Bez izbora" reditelja Reze Dormišijana i drugi. 

"PostFESTum" će biti održan u Domu omladine Beograda (DOB) i bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama DOB i bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center, dok se karte za projekcije u DOB mogu nabaviti i onlajn, preko sajta www.tickets.rs, kao i na svim Ticket Vision prodajnim mestima.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura