Reflektor

Kanda, Kodža i Nebojša u Zappa Bazi u prvom danu Nove godine

Komentari

Autor: Euronews Srbija

06/12/2022

-

12:27

Kanda, Kodža i Nebojša u Zappa Bazi u prvom danu Nove godine
Kanda, Kodža i Nebojša - Copyright Promo/Mario Borščak

veličina teksta

Aa Aa

Beogradski sastav Kanda, Kodža i Nebojša će, u već tradicionalnom terminu, 1. januara odsvirati svoj novogodišnji koncert u Zappa bazi. Tog dana pre benda KKN sviraće mladi bend KIKA.

Bend KKN je povodom ovog koncerta poručio: "Termin je odavno dobro poznat. Repertoar je dodatno armiran hitovima sa Betona. U duhu tradicije, mesto je sasvim novo – Zappa baza. Dajemo sve od sebe i u 2023".

Sredinom prošlog meseca, najaktivniji gitarski sastav Kanda Kodža i Nebojša objavio je svoj novi studijski album "Beton" najavljen istoimenim singlom. Album "Beton" je izazvao veliko interesovanje medija i fanova benda, pa nakon beogradske promocije, održali su i promociju albuma u Zagrebu gde su snimili i novi spot za pesmu "Tu i tamo, tamo, tamo".

Album hvale i hrvatski mediji te je u jutarnjem.hr izašla vest da ih je obradovao album "Beton" na kojem KKN kako kažu "zvuče svirački čvršće i stilski čistijee, koherentnije i energičnije nego na nekim ranijim izdanjima", A na pitanje srpskog novinara Balkanrocka koja je to priča koju su hteli da ispričaju ovim albumom, pevač Oliver Nektarijević je izjavio: "Nije tu bilo neke namere, zaista, priča se ispričala sama. Ja mogu samo, kao svi matori ljudi, da kažem nešto tipa – živi dok si živ, probaj da uživaš u životu, iskoristi ga maksimalno, ceni svoj i tuđ život, trudi se da budeš dobar, pravedan".

U iščekivanju novog spota, bend je najavio svoj novogodišnji koncert. Koncert sastava KKN će 1. januara otvoriti alt pop bend iz Beograda KIKA koji su ove godine izdali album pod nazivom "Na ivici mogućnosti”.

Promo/Vuk Papić

KIKA

Prvih 50 ulaznica su dostupne po ceni od 1.200 dinara, dok će u regularnoj prodaji koštati 1.500 din, a na dan koncerta 2.000 din

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura