Reflektor

Fej Danavej igra uz Kevina Spejsija u filmu koji je već pokrenuo kontroverze

Komentari

Autor: Variety

10/07/2021

-

09:49

Fej Danavej igra uz Kevina Spejsija u filmu koji je već pokrenuo kontroverze
Fej Danavej igra uz Kevina Spejsija u filmu koji je već pokrenuo kontroverze - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Fej Danavej će se pojaviti uz Kevina Spejsija u novom i, kako već mediji pišu, kontroverznom projektu Franka Nera "L'uomo Che Disegno Dio" (u prevodu s italijanskog "Čovek koji je nacrtao Boga"). 

To je prvi film u kom igra Spejsi, još od 2017. kada je protiv glumca iznet niz optužbi za seksualno uznemiravanje.

Producent filma Luis Nero potvrdio je za Varajeti da će Danavej igrati ulogu koja je trebalo da pripadne Redgrejv.

"Ona glumi staru učiteljicu Brajeve azbuke, koja je prijateljica slepog glavnog protagoniste (Franko Nero) i koja ga je naučila da čita. To je uloga koju je trebalo da dobije Vanesa Redgrejv, ali ona više nije raspoložena za putovanja", rekao je producent. 

Na promotivnom posteru filma, koji se pojavio u Kanu, Spejsi deli prostor sa Frankom Nerom, što sugeriše da ima važnu ulogu u ovom ostvarenju.

Film govori o slepom umetniku crta ljude na osnovu njihovog glasa, a pored Nera i Spejsija, u njemu igraju i Robert Davi i Stefanija Roka.

Snimanje je završeno prošle nedelje, a film bi trebalo da bude gotov do septembra. Uprkos kontroverzama koje okružuju Spejsija, Luis Nero tvrdi da će film dobro da se prodaje.

"Imamo veliko interesovanje od kupaca iz celog sveta. Kontroverze oko filma stvorile su veliko interesovanje. To je dobro za film iz moje perspektive".

Priredila: S. R.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura