Poznati

Povratak bludnog sina: Kevin Spejsi prvi put nakon optužbi za seksualno zlostavljanje dobio ulogu

Komentari

Autor: Variety

24/05/2021

-

19:43

Povratak bludnog sina: Kevin Spejsi prvi put nakon optužbi za seksualno zlostavljanje dobio ulogu
Povratak bludnog sina: Kevin Spejsi prvi put nakon optužbi za seksualno zlostavljanje dobio ulogu - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Glumac Kevin Spejsi dobio je prvu ulogu posle optužbi za seksualno zlostavljanje koje su protiv njega iznete 2017. godine.  

Prema pisanju američkih medija, Spejsi će igrati u niskobudžetnom filmu pod nazivom "L’uomo Che Disegno Dio" ("Čovek koji je nacrtao Boga") italijanskog reditelja Franka Nera. 

Lui Nero, producent ovog osvarenja, potvrdio je za "Varajeti" da je Spejsi potvrdio učešće, te da će tumačiti malu ulogu policijskog detektiva, dok će Franko glumiti i glavnog junaka. 

"Vrlo sam srećan što je Kevin pristao da glumi u mom filmu. Smatram da je odličan glumac i jedva čekam da počne snimanje", naveo je reditelj i glumac u izjavi za Ej-Bi-Si njuz.  

Prema njegovim rečima, jednu od uloga trebalo bi da ima i Vanesa Redgrejv. 

Zbog višestrukih optužbi za sekskualno zlostavljanje i nedolično ponašanje, koje su iznete protiv Spejsija pre četiri godine, Netfliks je glumcu zahvalio na saradnji i isključio ga iz poslednje sezone hit projekta "Kuća od karata". Reditelj Ridli Skot je, takođe, pod pritiskom javnosti, izbacio potpuno Spejsija iz filma "All the Money in the World" ("Cena života") i to neposredno pred premijeru.

Prve optužbe protiv Spejsija iznelo je najmanje 20 mladića iz londonskog pozorišta u kojem je Spejsi bio umetnički direktor, koji su i podneli prijavu protiv njega za seksualno uznemiravanje, a potom je 2018. glumac optužen i za napad na tinejdžera u Masačusetsu, za šta se glumac izjasnio da nije kriv. Navodna žrtva je kasnije povukla svoju građansku tužbu. Glumac ni za prve optužbe nije proglašen krivim, a nijedan od pomenutih postupaka nije ni završio na sudu.

Poslednju ulogu Kevin Spejsi je ima 2018. u filmu  Klub mladih milijardera"Billionaire Boys Club".

Komentari (1)

Magazin