Poznati

Vanesa Redgrejv se distancirala od filma sa Kevinom Spejsijem

Komentari

Autor: Entertainment Weekly

27/05/2021

-

09:52

Vanesa Redgrejv se distancirala od filma sa Kevinom Spejsijem
Vanesa Redgrejv se distancirala od filma sa Kevinom Spejsijem - Copyright EPA/CLAUDIO ONORATI

veličina teksta

Aa Aa

Vanesa Redgrejv neće igrati uz Kevina Spejsija u novom filmu njenog supruga Franka Nera "L’uomo Che Disegno Dio", saopštili su njeni menadžeri. 

Nakon što je Holivud okrenuo leđa Kevinu Spejsiju, zbog serije optužbi za seksualno zlostavljanje, svet je uzdrmala vest da će se ozloglašeni glumac pojaviti u filmu uz Vanesu i niz poznatih italijanskih glumaca. 

Međutim, glumica se distancirala od projekta, iako Nero ne odustaje od plana da Spejsija vrati na bioskopsko platno. 

"Ime Vanese Redgrejv se pominje u nedavnim pričama o novom filmu 'L’uomo Che Disegno Dio'. Iako je bilo razgovora o mogućnosti da se ona pridruži postavi, ona se neće pojaviti u filmu", saopštili su njeni menadžeri. 

Slavna glumica, koja je od 2006. godine u braku sa Frankom Nerom, prema prvobitnoj zamisli trebalo je da igra malu sporednu ulogu učiteljice klavira, ali to nikada nije potvrđeno.

Spejsi se nije pojavio ni u jednom novom projektu već četiri godine, otkako je isplivao niz optužbi za seksualno zlostavljanje i nedolično ponašanje tog glumca. On još nije komentarisao svoje učešće u novom filmu. 

"L’uomo Che Disegno Dio", koji bi se mogao prevesti kao "Čovek koji je nacrtao Boga", prati priču o usponu i padu slepog umetnika Emanuela sa izvanrednim darom da slika portrete na osnovu glasa. Glavnu ulogu igraće sam reditelj, dok bi Spejsi trebalo da igra detektiva. 

Prema mišljenju producenta Luija Nera, optužbe sa kojima se holivudski glumac suočavao, nisu bile prepreka da ga odaberu za novu ulogu. 

"Mi u Italiji ne znamo detalje o svemu i ne pričamo o stvarima o kojima ne znamo. Ne mogu da govorim o tome. Samo znam da je Kevin odličan glumac. To je jedino što je meni važno i ništa više od toga", rekao je on za Entertejnment vikli. 

profimedia

Kevin Spejsi

Lui kaže da je do saradnje sa Spejsijem došlo "vrlo prirodno". Glumcu se dopao scenario i izrazio je divljenje prema Frankovom radu. "Tako da je pristao. On je veoma lagan, lagan, čovek za saradnju", rekao je Lui. 

Producent dodaje da su osećanja obostrana. 

"I Franko i ja mislimo da je Kevin jedan od najboljih glumaca te generacije. Nećemo da ulazimo u privatne stvari. On je i dalje fantastičan glumac", rekao je on. 

Producent je potvrdio i da je snimanje već počelo u njegovom rodnom Torinu, iako Spejsi još nije bio na setu i trebalo bi u potpunosti da bude završeno do septembra. 

Ako film bude gotov do jeseni i premijera bi mogla da se dogodi pre kraja 2021. godine.  

"Nadam se da će ovaj projekat i na kraju imati istu pažnju javnosti, kao na početku i da ćemo moći da ga prikažemo širom sveta. To bi bilo odlično", rekao je Lui.

Komentari (0)

Magazin