Poznati

Američka pevačica Bili Ajliš nakon izjave da je privlače žene: Volim i momke i devojke

Komentari

Autor: Tanjug

04/12/2023

-

23:49

Američka pevačica Bili Ajliš nakon izjave da je privlače žene: Volim i momke i devojke
Američka pevačica Bili Ajliš nakon izjave da je privlače žene: Volim i momke i devojke - Copyright Tanjug AP/Jordan Strauss/Invision/AP

veličina teksta

Aa Aa

Američka pevačica Bili Ajliš (21) poručila je danas da voli i momke i devojke, nakon što je u intervjuu za magazin "Variety" izjavila da je privlače žene. 

"Hvala magazinu Variety na tome što me je autovao, umesto da se priča o bilo čemu drugom što je važno. Volim momke i devojke. Ostavite me na miru. Molim vas, bukvalno koga briga", napisala je Ajliš na Instagramu.

U intervjuu objavljenom 13. novembra, pevačica je govorila o tome kako je biti mlada umetnica na javnoj sceni i koliko se plašila drugih žena. 

"Nikada nisam osećala da mogu da se povežem sa drugim devojkama. Volim ih. Volim ih kao ljude. Privlače me. Zaista me privlače", izjavila je Ajliš. Kada su je na dodeli nagrada Hitmejkeri (Hitmakers) pitali o njenoj seksualnosti, odgovorila je da nije znala da ljudi nisu upoznati sa tim. "Videla sam članak i pomislila: 'Oh, valjda sam se danas autovala. Meni je to uzbudljivo i drago mi je da se zna", rekla je Ajliš.

Međutim, istakla je da ne veruje u "javno izjašnjavanje" o sopstvenoj seksualnosti, prenosi BBC.

"Zašto jednostavno ne možemo da postojimo? Dugo sam u ovom poslu i jednostavno nisam pričala o ovoj temi", rekla je pevačica.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin