Poznati

Agent 007 "otkriven" u Vajomingu: Pirs Brosnan kršio zakon u parku Jelouston, ulazio u zaštićena termalna područja

Komentari

Autor: Tanjug

28/12/2023

-

19:09

Agent 007 "otkriven" u Vajomingu: Pirs Brosnan kršio zakon u parku Jelouston, ulazio u zaštićena termalna područja
Agent 007 "otkriven" u Vajomingu: Pirs Brosnan kršio zakon u parku Jelouston, ulazio u zaštićena termalna područja - Copyright Pixabay, Tanjug/AP/Chris Pizzello

veličina teksta

Aa Aa

Poznati glumac Pirs Brosnan optužen je u Vajomingu da je navodno ulazio u zaštićena termalna područja Nacionalnog parka Jelouston, navodi se u sudskom dokumentu, koje su videli izvori.

Prema optužnici podnetoj u Okružnom sudu SAD u Vajomingu u utorak, glumac najpoznatiji po ulozi Džejmsa Bond išao je peške "po svim termalnim oblastima i u kanjonu Jelouston, u kojima je kretanje ograničeno na određene staze“, preneo je Pipl.

Taj medij napominje da je reč o prekršajima, koji se tretiraju kao sitni.

Pirs Brosnan (70) dobio je poziv da se pojavi u Centru pravde u Jeloustonu 23. januara.

Termalne oblasti unutar parka obuhvataju vruće izvore, gejzire, blatne lonce, travertinske terase i fumarole, navodi se na zvaničnom sajtu Nacionalnog parka Jelouston.

Posetiocima parka sugeriše se niz pravila u vezi sa termalnim oblastima.

"Ne putujte kroz termalne oblasti kada padne mrak. Zalihe nisu dozvoljene u termalnim područjima. Zabranjeno je stavljati objekte u termalne izvore, kao i plivanje, namakanje ili kupanje u vodi koja je u potpunosti termalnog porekla”, neka su od pravila u Jeloustonu.

Park upozorava da je tlo ispod termalnih područja "možda samo tanka kora iznad kipućih toplih izvora i nema potvrde da li je to područje bezbedno ili ne".
 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin