Poznati

"To me jako frustrira": Suzan Sarandon otkrila detalje poslednjeg razgovora sa bivšim ljubavnikom Dejvidom Bouvijem

Komentari

Autor: You magazine

18/10/2021

-

21:27

"To me jako frustrira": Suzan Sarandon otkrila detalje poslednjeg razgovora sa bivšim ljubavnikom Dejvidom Bouvijem
"To me jako frustrira": Suzan Sarandon otkrila detalje poslednjeg razgovora sa bivšim ljubavnikom Dejvidom Bouvijem - Copyright EPA/CLAUDIO ONORATI/MAURIZIO GAMBARINI

veličina teksta

Aa Aa

Priznata holivudska glumica Suzan Sarandon u razgovoru za magazin You prisetila se svoje veze i višedecenijskog prijateljstva sa legendarnim muzičarem Dejvidom Bouvijem, otkrivajući da su njih dvoje sve vreme na neki način bili u kontaktu, ali da su zapravo obnovili prijateljstvo nekoliko meseci pre njegove smrti.

"Imala sam dovoljno sreće da se ponovo zbližim s njim, bili smo bliski u tom periodu pre njegove smrti, posebno u poslednjih par meseci. Ponovo smo se pronašli, mnogo smo pričali i konačno rekli jedno drugome ono što je trebalo da bude izrečeno. Bila sam toliko i srećna što sam mogla da ga vidim i budem uz njega kad mi je rekao da je bolestan", rekla je Sarandon i dodala:

"Volela sam i njega i njegovu suprugu Iman. Očigledno je bilo da mu je ona bila suđena. Ostala sam u kontaktu sa njom."

Zvezda filma "Telma i Luiz" otkrila je prvi put 2014. u razgovoru za Guardian da je bila u vezi sa Bouvijem, koga je upoznala 1983. kada su snimali "The Hunger" i da su upravo u tom periodu i započeli ljubavnu vezu. I tada, ali i kasnije imala je uvek samo reči hvale za muzičara.

Sadaron je za magazin You kazala da je Bouvija poslednji put srela u Njujorku, na premijeri mjuzikla "Lazarus". Bilo je to u decembru 2015, mesec pre nego što je Bouvi preminuo. Glumica je navela i to da je ubrzo nakon tog susreta otišla na ostvro Lezbos i da je još samo jednom razgovarala sa bivšim partnerom i prijateljem.

"Bila sam na grčkom ostrvu Lezbos. Nisam mogla da spavam, pa sam uzela baš jak lek za spavanje. Sanjala sam kako me je Dejvid zvao. Međutim, pomislila sam kako je to moglo i stvarno da se desi jer su me lekovi omamili, pa nisam mogla da tvrdim da li sam sanjala", ispričala je ona i dodala:

"Otišla sam do telefona i videla da me jeste zvao. Ipak, ne sećam se šta smo razgovarali i to me ljuti. Preminuo je samo nedelju dana kasnije. To me sad tako frustrira", priznala je glumica.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin