Poznati

Smit se izvinio Roku nakon incidenta: Moje ponašanje bilo je neprihvatljivo i neoprostivo

Komentari

Autor: BBC, Euronews Srbija

29/03/2022

-

07:44

Smit se izvinio Roku nakon incidenta: Moje ponašanje bilo je neprihvatljivo i neoprostivo
Vil Smit - Copyright Tanjug / AP Photo/Chris Pizzello

veličina teksta

Aa Aa

Glumac Vil Smit izvinio Krisu Roku nakon što ga je ošamario na ceremoniji dodele Oskara, rekavši da je njegovo ponašanje "neprihvatljivo i neoprostivo".

"Želeo bih javno da ti se izvinim, Krise, naveo je on u svojoj objavi na Instagramu. "Bio sam van sebe i pogrešio sam", dodao je.

Podsetimo, Smit je zbog neumesne šale koju je Rok ispričao na račun njegove supruge Džejde Pinket Smit, koja godinama pati od alopecije, izašao na binu i ošamario voditelja.

Nedugo zatim, Smit je dobio prvog Oskara u karijeri za ulogu oca teniskih legendi Venus i Serene Vilijams u filmu Kralj Ričard.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

 

"Nasilje u svim oblicima je otrovno i destruktivno. Moje ponašanje na sinoćnjoj dodeli Oskara bilo je neprihvatljivo i neoprostivo. Šale na moj račun su deo posla, ali šala o Džejdinom zdravstvenom stanju je bila previše za mene i reagovao sam emotivno", naveo je Smit u objavi.

On je uputio izvinjenje i Akademiji, kao svima koji su bili prisutni na svečanosti, ali i onima koji su sve gledali putem prenosa.

Američka filmska akademija ranije je "osudila" ponašanje glumca Vila Smita i pokrenula zvaničnu reviziju incidenta.

U saopštenju se navodi da će "istražiti dalje posledice" u skladu sa zakonom Kalifornije i standardima ponašanja tog tela.

 

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin