Poznati

Riki Martin demantovao navode o vezi sa nećakom, slučaj pred sudom u Portoriku

Komentari

Autor: Independent

16/07/2022

-

12:17

Riki Martin demantovao navode o vezi sa nećakom, slučaj pred sudom u Portoriku
Riki Martin - Copyright AP/Joel C Ryan

veličina teksta

Aa Aa

Pevač Riki Martin suočava se sa optužbama za romantičnu vezu sa svojim nećakom koji je podneo zahtev za zabranu prilaska poznatog pevača i optužio ga za porodično zlostavljanje. Kako su preneli strani mediji, Martin je sve navode demantovao, a slučaj je sada pred sudom.

Kako piše Independent, nakon što su se pojavile vesti da je Martina optužio sin njegove sestre, Denis Žadiel Sančez, u Portoriku, Martinov advokat Marti Singer je rekao da se "osoba koja je iznela ovu tvrdnju bori se sa dubokim problemima mentalnog zdravlja".

"Riki Martin, naravno, nikada nije bio, i nikada ne bi bio, uključen u bilo kakvu seksualnu ili romantičnu vezu sa svojim nećakom. Ideja ne samo da je neistinita, već je i odvratna", kazao je Martinov advokat.

Vest o zabrani prilaska Martinu pojavila se ranije ovog meseca, ali je podneta anonimno, navodi Independent.

Kako se navodi, prema američkim izveštajima, u naredbi se navodi da je par bio u vezi sedam meseci i da je raskinuo pre dva meseca, ali Martin navodno nije prihvatio raskid i više puta je viđen kako se vrzma u blizini kuće podnosioca peticije.

Reagujući na prvobitnu naredbu, Martin je ranije ovog meseca tvitovao da su optužbe "potpuno lažne" i da će se suočiti sa procesom.

Martin u Portoriku u slučaju povezanog sa incestom može biti osuđen i na 50 godina zatvora. Saslušanje u ovom slučaju biće održano 21. jula, nedelju dana nakon što je Martin objavio svoj najnoviji album.

 

Komentari (0)

Magazin