Poznati

Zvezda serije "Stranger Things" o tome kako je zbog uloge smršao preko 30 kilograma: "Uskoro ću morati da stanem"

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

27/07/2022

-

09:52

Zvezda serije "Stranger Things" o tome kako je zbog uloge smršao preko 30 kilograma: "Uskoro ću morati da stanem"
Zvezda serije "Stranger Things" o tome kako je zbog uloge smršao preko 30 kilograma: "Uskoro ću morati da stanem" - Copyright Prinskrin/Youtube/Netflix

veličina teksta

Aa Aa

Dejvid Harbur, zvezda serije "Stranger Things", podelio je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama detalje o napornoj transformaciji koju je pretrpeo kako bi oživeo lik Džima Hopera u četvrtoj sezoni.

Njegov junak je u najnovijem nastavku serije boravio u ruskom zatvoru, gde je drastično smršao, što je značilo da je i Harbur morao da se podvrgne rigoroznom režimu ishrane i vežbanja.

"Mnogi od vi ste me pitali o Hoperovoj fizičkoj transformaciji od treće do četvrte sezone. Moj trener Dejvid Higins radio je sa mnom osam meseci, a zatim još godinu tokom pandemije, kako bi zadržao rezultate", napisao je glumac na svom Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Harbour (@dkharbour)

U međuvremenu je sa 120 kilograma došao do 86, što je prema Harburovom priznanju, bio težak poduhvat.

"Na drugoj slici smo Dejvid i ja one nedelje kad smo počeli sa treninzima snage, a na trećoj je na dan snimanja. Izgubio sam preko 34 kilograma u trećoj sezoni i stigao do 86 kilograma kada smo počeli da snimamo četvrtu", otkrio je glumac.

Nakon toga, ponovo se podvrgao drastičnim promenama kako bi dobio kilorame za ulogu Deda Mraza u predstojećem filmu "Violent Night", a priznaje da mu je sada teško da dođe do normalne težine.

"Sve to gojenje i mršavljenje nije dobro za telo. Moraću da odustanem uskoro, ali je zabavan deo posla živeti u različitim verzijama svoje kože na neko vreme", napisao je Harbur.

Inače, u poslednje dve epizode četvrte sezone "Stranger Things" njegov junak konačno je priznao osećanja svojoj prijateljici Džojs, a pao je i prvi poljubac.

On je uz pomoć lika kog igra Nikola Đuričko, uspeo da pobegne iz gulaga, ali šta će na kraju s njim biti saznaćemo tek u petoj sezoni, koja će biti i poslednja.

Srećom, autori serije braća Dafer najavili su da na nju nećemo morati da čekamo onoliko koliko smo čekali na četvrtu, čiju je produkciju značajno usporila pandemija koronavirusa.

Više o tome šta do sada znamo o finalu "Stranger Things", možete pročitati u odvojenom tekstu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin