Poznati

Tom Hardi osvojio zlatnu medalju na turniru u džiju-džicuu: "Definitivno je dorastao ulozi Bejna"

Komentari

Autor: Hollywood Reporter

21/09/2022

-

12:41

Tom Hardi osvojio zlatnu medalju na turniru u džiju-džicuu: "Definitivno je dorastao ulozi Bejna"
Tom Hardi - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Glumac Tom Hardi iznenadio je prisutne na malom turniru u brazilskom džiju-džicuu održanom proteklog vikenda u Velikoj Britaniji, kada se pojavio kao jedan od takmičara i na kraju odneo zlatnu medalju.

Šon Rosborou, sponzor događaja organizovanog u sali za fizičko srednje škole u gradiću Milton Kins, rekao je za "Dejli Mejl" da su organizatori i ranije znali da će Hardi učestvovati, ali su odlučili da to ne odaju javnosti, kako se ne bi stvorila pometnja.

Glumac, koji je vlasnik plavog pojasa u ovoj borilačkoj veštini, počeo je da trenira tokom priprema za film "Warrior" 2011. i od tada je veran džiju-džicuu.

Kao i u filmu, i uživo se pokazao kao izuzetan protivnik i pobedio sve takmičare u svojoj kategoriji.

profimedia

 

Kako je jedan od njih rekao za Guardian, Hardi je "zaista fin lik" i rado se fotografisao sa svima koji su to poželeli.

Ovo nije prvi put da se glumac iznenada pojavi na nekom turniru. U avgustu je osvojio Otvoreni šampionat u džiju-džicuu koji se održavao u Volverhemptonu u Engleskoj.

"Odmah sam ga prepoznao. Svi znaju kako izgleda Tom Hardi, zar ne? Bio sam šokiran. Rekao je: 'Samo zaboravi da sam to ja i radi šta bi i inače radio'", ispričao je jedan od njegovih tadašnjih protivnika Deni Eplbi, koji je ocenio da je glumac "zaista snažan".

"Verovatno je najjači protivnik kog sam imao. Definitivno je dorastao ulozi Bejna", dodao je on, misleći na Hardijevog lika iz filmova o Betmenu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin