Poznati

Džejmi Dornan, zvezda "50 nijansi": Godinama sam se plašio da priđem ženama

Komentari

Autor: Belfast Telegraph

04/07/2021

-

20:44

Džejmi Dornan, zvezda "50 nijansi": Godinama sam se plašio da priđem ženama
Džejmi Dornan - Copyright AP/Evan Agostini

veličina teksta

Aa Aa

Džejmi Dornan, glumac koji važi za jednog od najatraktivnijih, otvoreno je progovorio o svom nedostatku samopouzdanja i priznao da je proveo godine u strahu od razgovora sa pripadnicama suprotnog pola.

Dornan, koji je osam godina u braku sa muzičarkom Amelijom Varner, rekao je za Belfast Telegraf da bi voleo da su i njemu žene prve prilazile u mladosti, kao injegovom liku iz filma "Wild Mountain Thyme".

"To bi za mene bio savršen scenario, jer nisam imao samopouzdanje kada je reč o prilaženju ženama. Nikad nisam to imao u sebi. Nisam ćaskao. Uvek sam se divio gledajući drugare kako prilaze devojkama u baru i samo razgovaraju s njima", prisetio se glumac, koju je svetsku slavu stekao kao Kristijan Grej u "50 nijansi - siva".

Suprugu je upoznao 2010. godine i, kako kaže, sve se odvijalo sudbinski.

"Srećom, nisam morao da budem napadan, a ni ona", rekao je on.

U međuvremenu, par je dobio tri ćerke: Dulsi (7), Elvu (4) i dvogodišnju Albertu s kojima žive na farmi u Glosterširu, gde je proveo najveći deo prošle godine. 

Džejmi kaže da mu je najteže palo podučavanje ćerkica. 

"Mi nismo učitelji i svaki roditelj to zna. Svaki roditelj koji je ubačen u situaciju u kojoj bi trebalo da se ponaša, ne samo kao mama ili tata, nego kao i učitelj. Bilo je jako čudno i trebalo je vremena", rekao je on.

Ipak, uprkos tome što je period lokdauna bio zastrašujući, bilo je i lepih trenutaka.

"Imali smo sve to vreme da ga provedemo kao porodica, što ne bih imao da smo ostali u Njujorku. Radio bih 14 sati dnevno, pet dana u nedelji i nisam viđao decu. Iskreno, možda nikada više nećemo imati toliko vremena kao porodica", priznao je glumac.

Komentari (0)

Magazin