Poznati

Ozi Ozborn otkazao sve predstojeće nastupe: "Ovo je jedna od najtežih stvari koju sam ikada morao da podelim sa vama"

Komentari

Autor: Tanjug

01/02/2023

-

13:37

Ozi Ozborn otkazao sve predstojeće nastupe: "Ovo je jedna od najtežih stvari koju sam ikada morao da podelim sa vama"
Ozi Ozborn - Copyright Tanjug AP/Jordan Strauss/Invision/AP

veličina teksta

Aa Aa

Pevač Ozi Ozborn otkazao je sve svoje predstojeće nastupe dok se oporavlja od operacije kičme, javljaju svetski mediji. 

Inače, 74-godišnjem rokeru je 2020. dijagnostifikovana Parkinsonova bolest, a poslednjih godina se bori sa raznim drugim zdravstvenim problemima. 

Ozborn je trebalo je da započne svoju evropsku turneju u maju, prvobitno zakazanu za 2019. godinu, a zatim je tri puta pomerio, da bi je sada zvanično otkazao zajedno sa svim drugim datumima u budućnosti. 

Ozi se tim povodom obratio svojim fanovima na društvenim mrežama.

"Ovo je verovatno jedna od najtežih stvari koje sam ikada morao da podelim sa svojim vernim fanovima. Kao što svi možda znate, pre četiri godine, ovog meseca, imao sam veliku nesreću, gde sam povredio kičmu", napiso je Ozborn i naglasio da je njegova jedina želja za ovo vreme je bila da se vrati na scenu. 

 

 

"Moj glas je u redu. Međutim, nakon tri operacije, tretmana matičnim ćelijama, beskrajnih sesija fizikalne terapije i nedavno revolucionarnog kiberničnog (HAL) tretmana, moje telo je još uvek fizički slabo", poručio je Ozborn.

On je napisao da je zahvalan svojim obožavaocima zbog toga što su strpljivo čuvali svoje karte, nadajući se da će koncerti ipak biti održani, ali da je ipak shvatio da nije fizički spremna za turneju.

"Verujte mi kada kažem da me pomisao da razočaram svoje fanove zaista sje*bava, više nego što ćete ikada znati – kazao je Ozi i dodao: "Nikad ne bih mogao da zamislim da će se moji dani na turneji završiti ovako".

Ozi je istakao i to da njegov tim trenutno smišlja ideje o mogućim nastupima, na kojima on ne bi morao da putuje od grada do grada i od zemlje do zemlje.

"Želim da se zahvalim svojoj porodici, svom bendu, ekipi, mojim dugogodišnjim prijateljima, Judas Priest, i naravno, mojim fanovima na njihovoj beskrajnoj posvećenosti, lojalnosti i podršci, i što su mi dali život kakav nisam ni sanjao da ću imati", kazao je Ozi za kraj i potpisao sa svojom tradicionalnom porukom: "Volim vas sve".

Komentari (0)

Magazin