Poznati

Venčanica sa autogramom: Adel se potpisala na haljinu obožavateljki u Las Vegasu

Komentari

Autor: Tanjug

08/03/2023

-

14:49

Venčanica sa autogramom: Adel se potpisala na haljinu obožavateljki u Las Vegasu
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Pevačica Adel oduševila je publiku kada se potpisala na venčanicu jednoj svojoj obožavateljki u Las Vegasu.

Novi bračni par došao je pravo posle venčanja na koncert Adel, a mlada je kada je videla Adel da prolazi pored nje, zamolila pevačicu da joj se potpiše na venčanicu, piše britanski San.

"Ostvareni su mi svi snovi - pronašla sam ljubav svog života i Adel je pevala na mom venčanju. Hvala Adel što mi je stvorila uspomenu za ceo život", rekla je mlada.

Adel nastupa u Las Vegasu do 25. marta

Adel je dobila takozvanu rezidenciju u Koloseumu u Cezar palati u Las Vegasu, gde će ljubitelji njenih pesama moći da je čuju do 25. marta.

Podsećanja radi, pevačica je još u januaru prošle godine trebalo da nastupa u "Gradu greha", ali je morala da ih otkaže iako su već bile rasprodate sve karte.  Ispostavilo se da je razlog naprasnog otkazivanja bilo to što pevačica nije bila zadovoljna binom i ozvučnjem, a bilo je kasno za saniranje propusta.

profimedia

 

U jednom od ranijih intervjua, Adel je otkrila kako se osećala kada je morala da odgodi sve koncertne aktivnosti na veliko nezadovoljstvo onih koji su već kupili ulaznice. 

"Definitivno sam osetila razočarenje svih i bila sam skrhana i uplašena jer sam ih sve izneverila. Mislila sam da mogu da se saberem i izvedem da sve to funkcioniše, ali nisam mogla i ostala sam pri svojoj odluci. Ne želim samo da 'odradim nastup' jer to moram ili zato što će ljudi biti iznevereni ili zato što ćemo izgubiti hrpu novca. Jednostavno, šou nije bio dovoljno dobar", rekla je pevačica tada.

Slavna Adel izjavila je i kako ju je "brutalna" reakcija publike tada jako pogodila te da se zbog toga osećala kao "ljuštura od čoveka".

Inače, Adele je u Vegasu trebalo da zaradi čak 685 hiljada dolara po večeri, dok je imala zakazana 24 koncerta, a sada ima i dodatnih osam, pa se veruje da će suma biti znatno veća.

S obzirom na to da je nastupe otkazala samo 24 sata uoči prvog nastupa, brojni obožavatelji iz celog sveta već su bili stigli u Las Vegas željno iščekujući Adel, a za to "zadovoljstvo" odvojili su između 85 i neverovatnih 12 hiljada dolara.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin