Poznati

Eksa Dark Sajdirijal se više ne zove tako: Ćerka Ilona Maska i pevačice Grajms dobila novo i ništa manje čudno ime

Komentari

Autor: Tanjug

27/03/2023

-

16:46

Eksa Dark Sajdirijal se više ne zove tako: Ćerka Ilona Maska i pevačice Grajms dobila novo i ništa manje čudno ime
Eksa Dark Sajdirijal se više ne zove tako: Ćerka Ilona Maska i pevačice Grajms dobila novo i ništa manje čudno ime - Copyright AP/Charles Sykes/Invision

veličina teksta

Aa Aa

Ćerka Elona Maska i pevačice Grajms Eksa Dark Sajdirijal (Exa Dark Sideræl Musk), dobila je novo ime, a njena majka je objavila da će se 16-mesečna devojčica zvati jednostavno "Y" (čita se kao "Vaj") . 

Grajms, čije je pravo ime Kler Eliz Baučer, navela je da taj simbol predstavlja "radoznalost i večno pitanje" budući da se čita isto kao "Why" ("Zašto") , preneo je Pejdž Siks.

Kanadska muzičarka (35) u tajnosti je dočekala svoju devojčicu u decembru 2021. godine, koju je dobila preko surogat majke.

Indipendent je naveo kako je javnost slučajno saznala za bebu tokom intervjua za Vaniti Fair u martu 2022, kada je novinarka čula bebu kako plače u kući muzičarke.

 

 

Grajms je u četvrtak, 23. marta, objavila i jednu fotografiju svoje ćerke na Tviteru.

Inače, Ilon Mask i muzičarka imaju i sina koji se zove X Æ A-12, a zovu ga jednostavno "Eks". 

Grajms je jednom prilikom na Tviteru napisala da "X" u njegovom imenu označava "nepoznatu varijablu", Æ - "vilenjačko čitanje AI" odnosno "veštačka inteligencija", a A-12 CIA letelicu interno poznatu kao "Arhangel" .

 

Komentari (0)

Magazin