Poznati

Glumac Dejvid Džejson, čuveni Delboj iz "Mućki", posle 52 godine saznao da ima još jednu ćerku

Komentari

Autor: Guardian

28/03/2023

-

11:59

Glumac Dejvid Džejson, čuveni Delboj iz "Mućki", posle 52 godine saznao da ima još jednu ćerku
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Glumac Dejvid Džejson, poznat po ulozi Dereka Delboja Trotera u legendarnom sitomu "Mućke" saznao je nedavno da ima još jednu ćerku koju nikada ranije nije upoznao. 

Dejvid je ćerku Ebi Haris dobio 1970. sa glumicom Dženifer Hil s kojom je bio u kratkoj vezi, ali je to saznao tek nedavno, a sada želi da nadoknadi propuštene godine i bolje upozna Ebi, kao i njenog 10-godišnjeg sina Čarlija.

"Malo je reći da sam bio iznenađen kad sam saznao da imam ćerku koju sam dobio pre toliko godina. Međutim, nakon što sam se pomirio s vestima, presrećan sam što sada mogu upoznati Ebi pa se viđamo kad god možemo. Moja supruga Džil i ćerka Sofi pružale su mi veliku podršku i razumevanje i prihvatile su Ebi i poželele dobrodošlicu njoj i njenom malom sinu u našu porodicu", rekao je Dejvid, prenosi Guardian.

Ebi sada ima 52 godine i radi kao direktor kastinga, a nakon što su joj prijatelji skrenuli pažnju da ima sličan nos kao ser Dejvid, odlučila je da sazna istinu.

Ona mu je napisala pismo u kom ga je pitala da li bi pristao da uradi test očinstva, a on se odmah složio. Rezultat je bio pozitivan.

"Naravno da sam ponosna, ali me često obuzme tuga zbog godina koje smo izgubili", rekla je Ebi za britanski Mirror.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin