Poznati

Metju Peri uklanja kontroverzna pominjanja Kianua Rivsa iz budućih izdanja memoara: "Trebalo je da koristim svoje ime"

Komentari

Autor: CNN

23/04/2023

-

23:40

Metju Peri uklanja kontroverzna pominjanja Kianua Rivsa iz budućih izdanja memoara: "Trebalo je da koristim svoje ime"
Metju Peri uklanja kontroverzna pominjanja Kianua Rivsa iz budućih izdanja memoara: "Trebalo je da koristim svoje ime" - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Zvezda "Prijatelja" Metju Peri pojavio se u subotu na LA Times Festivalu knjiga i tokom panela rekao je publici da planira da ukloni ime glumca Kijanu Rivsa iz budućih izdanja njegovih memoara iz 2022. "Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar“.

Memoari su iskrena priča o Perijevoj borbi sa zloupotrebom supstanci i zavisnošću, ali se glumac prošle jeseni suočio sa negativnim reakcijama zbog referenci na Rivsa koje su neki smatrali uvredljivim, uključujući i jedan odlomak o smrti njegovog prijatelja Rivera Feniksa 1993. godine, prenosi CNN.

"River je bio prelep čovek, iznutra i spolja – ispostavilo se da je previše lep za ovaj svet. Čini se da uvek padnu zaista talentovani momci. Zašto originalni mislioci kao što su River Feniks i Hit Ledžer umiru, ali Kianu Rivs i dalje hoda među nama?", napisao je Peri. 

Peri se ranije izvinio zbog komentara, rekavši u izjavi za People u oktobru 2022. da je "veliki obožavatelj" Rivsa i da je samo izabrao "slučajno ime" u prozi.

"Ja se izvinjavam. Umesto toga, trebalo je da koristim svoje ime", dodao je on u izjavi.

U subotu se Peri još jednom obratio povodom pominjanja Rivsa, ovog puta rekavši publici "Rekao sam glupu stvar. Bilo je to podlo. Izvukao sam njegovo ime jer živim u istoj ulici", rekao je Peri tokom panela, napominjući da "bilo koje buduće verzije knjige neće imati njegovo ime u njemu" ", navodi LA Tajms..

Dok se Peri ranije izvinio Rivsu, u subotu je takođe spomenuo da tek treba da se lično izvini zvezdi "Matriksa".

"Ako naletim na tipa, izviniću se. Bilo je jednostavno glupo", zaključio je Peri.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin