Aktuelno iz kulture

Kijanu Rivs ponovo u ulozi lovca na demone: Snima se nastavak filma "Konstantin"

Komentari

Autor: Entertainment Weekly

20/09/2022

-

10:21

Kijanu Rivs ponovo u ulozi lovca na demone: Snima se nastavak filma "Konstantin"
Konstantin - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Kijanu Rivs vraća se na veliko platno u ulozi čuvenog lovca na demone u dugoočekivanom nastavku filma "Konstantin".

Entertainment Weekly piše da je glumac potpisao ugovor sa Warner Bros. kompanijom i rediteljem Frensisom Lorensom, koji će još jednom režirati avanturu o demonologu iz DC stripova.

Scenario je poveren Akivi Goldsmanu, koji takođe producira novi film uz Dž. Dž. Abramsa i Hanu Mingelu, a Lorenco Dibonaventura i Ervin Stof su izvršni producenti.

Rivs je dugo govorio o svojoj želji da se vrati ovom heroju, a u emisiji Stivena Kolbera prošle godine rekao i da je pokušavao da nagovori ekipu originalnog filma da snime nastavak.

Originalni "Konstantin" je priča o detektivu natprirodnih moći, Džonu Konstantinu koji je doslovno otišao u pakao i vratio se. Kada se Konstantin udružio sa skeptičnom policajkom Endželom Dodson (Rejčel Vajs) radi rešenja slučaja tajanstvenog samobistva njene sestre bliznakinje, istraga ih je odvela kroz svet demona i anđela koji se nalazi ispod površine grada Los Anđelesa. 

Interesantno je da je reditelj Dž. Dž. Abrams radio na seriji o Konstantinu koja je trebalo da se emituje na striming servisu HBO Max, ali je The Wrap piše da je nakon vesti o snimanju filma odustao od tog projekta.

Iako se malo zna o tome o čemu je trebalo da govori ta serija, poznato je da je trebalo da bude povezana sa Ligom pravde. 

Vredi napomenuti i da Kijanu Rivs nije bio jedini Konstantin - Met Rajan igrao je tog stripskog junaka u istoimenoj seriji na kanalu NBC. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura

Porodica sa supermoćima, novi Sajnfildov projekat i Dženifer Lopez u svemiru: Nove serije i filmovi u maju na Netfliksu