Reflektor

Kijanu Rivs je novo "zvezdano" ime koje će se pojaviti u ulozi Betmena

Komentari

Autor: 24sedam

08/03/2022

-

17:25

Kijanu Rivs je novo "zvezdano" ime koje će se pojaviti u ulozi Betmena
Kijanu Rivs - Copyright Tanjug/AP/Chris Young/The Canadian Press

veličina teksta

Aa Aa

Robert Patinson je zvezda najnovijeg filma o Betmenu, a za nekoliko meseci još jedno poznato ime naći će se u ulozi čuvenog superheroja.

Poznati i omiljeni glumac Kijanu Rivs, naime, pozajmiće glas Brusu Vejnu (Betmanu) u animiranoj porodičnoj komediji "DC League of Super-Pets" koja donosi priču o kućnim ljubimcima superjunacima iz Lige pravde, piše Unilad, a prenosi portal 24sedam.

Glumac će raditi zajedno sa zvezdama, kao što su Dvejn Džonson, Kevin Hart, Kejt Mekinon, Džon Krasinski, Diego Luna i mnogi drugi.

"Krypto Super-Dog i Supermen su nerazdvojni najbolji prijatelji, dele iste supermoći i bore se protiv kriminala rame uz rame u Metropolisu.

Međutim, kada su Čovek od čelika i ostatak Lige pravde oteti, Krypto mora da uveri otrcanu grupu životinja da ovladaju sopstvenim novootkrivenim moćima za misiju spasavanja", navodi se u zvaničnom sinopsisu.

Podsetimo, specijalna projekcija najnovijeg "Betmena" priređena je u okviru jubilarnog 50. Festa.

"Betmen" scenariste i reditelja Meta Rivsa je u prvom vikendu prikazivanja u SAD zaradio 128,5 miliona dolara, što je drugo najbolje otvaranje u eri pandemije, odmah iza filma "Spajdermen: Put bez povratka" iz 2021. godine. To je ujedno i najveće otvaranje reditelja Meta Rivsa do danas.

Izvanredne kritike koje je film dobio, uz ovakve rezultate i interes publike, naslućuju da će ovaj DC superjunak zasigurno još dugo vladati domaćim i svetskim bioskopskim blagajnama.

Rivs je priču o superjunaku, koji nam je svima potreban i kog svi zaslužujemo, okrenuo u potpuno drugačijem smeru. Brusa Vejna je prikazao u mladim danima, a brojni poznati negativci su dobili još mračniji izgled. Sam pogled na novog Betmena, njegovo odelo, betmobil i ostale karakteristične elemente, odaju novog Viteza tame. Betmen je moćniji nego ikad, a Rivs je uspeo da pronađe svoj put i prikaže priču o Gotamu na savršeno uzbudljiv, intenzivan i spektakularno atmosferičan, do sada neviđeni način, koji traje sve do odjavne špice.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura