Novosti

Zadržavanje na graničnim prelazima i do 90 minuta: Najveća je gužva na Horgošu

Komentari

Autor: Tanjug

10/08/2021

-

20:19

Zadržavanje na graničnim prelazima i do 90 minuta: Najveća je gužva na Horgošu
Zadržavanje na graničnim prelazima i do 90 minuta: Najveća je gužva na Horgošu - Copyright Tanjug/Jaroslav Pap, MUP Srbije

veličina teksta

Aa Aa

Prema informacijama Uprave granične policije tokom na graničnom prelazu Gradina, zabeležena je velika frekvencija vozila.

Kod graničnog prelaza Srbije i Bugarske na ulazu u zemlju zadržavanje za putnička vozila je 80 minuta, a na izlazu je 15 minuta.

MUP Srbije

Gradina - ulaz

Na graničnom prelazu Preševo na ulazu putnička vozila čekaju 60 minuta; na Kotromanu na izlazu i ulazu 40 minuta; na prelazu Šipljani na ulazu 40, a na izlazu 30 minuta.

MUP Srbije

Preševo - ulaz

Na Horgošu putnička vozila čekaju 90 minuta da uđu Mađarsku, dok na Kelebiji i Batrovcima 60 minuta na izlazu.

MUP Srbije

Horgoš - izlaz

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja. 

Stanje i radovi na putevima

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Na svim putevima u Srbiji saobraćaj je večeras umerenog intenziteta, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

U saopštenju se ukazuje da, zbog građevinske sezone u kojoj se nalazimo i aktuelnih radova na pojedinim deonicama, vozače očekuje usporena vožnja, a na pojedinim i obustava, pri čemu se koriste alternativni putni pravci.

Na putu Kraljevo-Mataruska Banja do 31. avgusta obustavljen je saobraćaj zbog radova na rehabilitaciji puta u punoj širini kolovoza.

Tokom obustave saobraćaja neće biti omogućen prilaz Mataruškoj Banji iz pravca Ušće-Kraljevo, a alternativni put je Kraljevo-Žiča-Mataruška Banja.

Saobraćaj je obustavljen i na deonici Josanička Banja - Kopaonik i to do 1. novembra,,a alternativni put za Kopaonik je: Biljanovac - Raška - Rudnica - Kopaonik, iz pravca Kruševca: Kruševac - Brus - Brzeće - Kopaonik.

Komentari (0)

Putovanja