Novosti

Kineskinja Nini oduševila sve svojim anđeoskim glasom kada je otpevala pesmu "Zaspo Janko" (VIDEO)

Komentari

Autor: RINA

04/04/2022

-

20:07

Rina

veličina teksta

Aa Aa

Iako među ljudima postoje jezičke barijere koje se teško prevazilaze, kad je u pitanju jezik umetnosti one postaju nevidljive. Najbolji dokaz za to jeste mlada Yuanning Zhang iz Kine, koju su od milošte prozvali Nini i koja je bez greške otpevala tradicionalnu srpsku numeru "Zaspo Janko".

"Kako bi uz gastronomiju i lepote našeg kraja i srpska muzika doprla do kineskih slušalaca Nini je perfektno otpevala staru numeru, a zajedno sa idejnim tvorcem ovog projekta, Lenom Krković, pojavljuje se kao glavna glumica u spotu", kaže za RINU Nemanja Kujundžić mladi pevač koji se našao u ulozi kompozitora.

Kroz realizaciju projekta čiji cilj je jačanje srpsko-kineskog prijateljstva snimljena su četiri video spota na kojima se prikazuju sve lepote Zapadne Srbije i Šumadije, a koji će u turističkom smislu privući Kineze u našu zemlju.

Projekat koji nosi naziv "Put prijateljstva-ukusi Srbije" podržan je od strane Ministarstva turizma, trgovine i telekomunikacija kao i od Grada Čačka i lokalne Turističke organizacije.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Putovanja