Novosti

Čudan poziv crnogorskoj Gorskoj službi spasavanja: Srpski turista zvao sa Durmitora da mu donesu cipele (FOTO)

Komentari

Autor: CDM

18/10/2022

-

22:12

Čudan poziv crnogorskoj Gorskoj službi spasavanja: Srpski turista zvao sa Durmitora da mu donesu cipele (FOTO)
Čudan poziv crnogorskoj Gorskoj službi spasavanja: Srpski turista zvao sa Durmitora da mu donesu cipele (FOTO) - Copyright Gss Crne Gore

veličina teksta

Aa Aa

Gorska služba spašavanja uspešno je završila neobičnu akciju na Durmitoru. Državljanin Srbije N.F (1992) dobio je cipele broj 46 koje je tražio jer je svoje poderao.

“2022. godinu pamtićemo po mnogim bizarnim pozivima i akcijama. Podsećanja radi, našeg državljanina pre par meseci zabolele su noge jer je dobio grčeve. Potom je usledio poziv za nas sa željom da pošaljemo helikopter po njega kako bi ga spustili sa Durmitora.

 Ali, današnji poziv i akcija će svakako ući u one koje će svoje mesto naći u odgovoru na pitanje novinara “Možete li nam reći neku zanimljivost sa akcija?”.

Naime, putem OKC-a 112 Direktorata za zaštitu i spašavanje MUP-a državljanin Srbije N.F (1992)  uputio je poziv sa zahtevom da mu dostavimo par, kako reče, cipela ili patika isključivo broj 46 jer je svoje poderao”, navodi GSS na svojoj Facebook stranici.

Zatim su dodali. “Ceneći činjenicu da brza pošta, i kurirske službe ne vrše dostavu na nepristupačnom terenu ne preostaje nam ništa drugo nego da krenemo u akciju i spasimo bosonogog, samo se nadamo da će i cipele/patike biti taman. P.S Pre odlaska na put provjerite svoje vozilo / pardon cipele. Nadamo se da nas kurirske službe neće doživeti kao konkurenciju”, navodi GSS.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Putovanja