Novosti

Počela Limska regata: Dvodnevna manifestacija privukla je turiste iz Kanade, Australije i Amerike

Komentari

Autor: RINA

11/07/2021

-

13:24

Počela Limska regata: Dvodnevna manifestacija privukla je turiste iz Kanade, Australije i Amerike
Počela Limska regata: Dvodnevna manifestacija privukla je turiste iz Kanade, Australije i Amerike - Copyright RINA, Alem Rovčanin

veličina teksta

Aa Aa

Pod pokroviteljstvom lokalne samouprave, a u organizaciji Turističke organizacije i Rafting kluba "Jastreb", u Priboju je počeo dvodnevni Lim fest i Limska regata. Nakon koncerta Ace Pejovića, koji je u petak veče na Trgu Fapa pratilo nekoliko hiljada građana, iz svih delova Zlatiborskog okruga, sa gradskog keja krenula Limska regata.

Plovidba od Priboja do Sjeverina u dužini oko dvadesetak kilometara, iz godine u godinu privlači sve veći broj posetilaca, pa je tako u subotu uz pesmu zaplovilo oko 40 čamaca.

Na atraktivne adrenalinske izazove Limske regate, prema rečima organizatora, pored raftera iz nekoliko gradova bivše Jugoslavije, stigli su ljubitelji Lima, jedne od najlepših evropskih reka, iz daleke Kanade, Amerike i Australije.

"Pored Pribojaca, i raftera iz susednih opština, stigli su nam učesnici sa skoro svih kontinenata. Tu su ljubitelji Lima iz Kanade, Amerike, Australije, iz nekoliko gradova Nemačke, zatim iz više gradova bivše Jugoslavije, potom Beograda, Subotice, Novog Pazara i drugih mesta u Srbiji. Za sve učesnike u Sjeverinu je obezbeđen ručak i prigodan zabavni program", kaže ispred organizatora Siniša Laković iz Rafting kluba "Jastreb".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Putovanja