Fudbal

Trener Sočija pohvalio crno-bele: Partizan je barjaktar srpskog fudbala

Komentari

Autor: Euronews

04/08/2021

-

18:27

Trener Sočija pohvalio crno-bele: Partizan je barjaktar srpskog fudbala
Vladimir Fedotov - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Na današnjoj konferenciji za medije trener Sočija Vladimir Fedotov govorio je o predstojećem meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Konferencija protiv Partizana (četvrtak, 18:00).

”Partizan je ozbiljan ratnik evropskih kupova. On je barjaktar srpskog fudbala. Protivnicima ništa ne poklanja, ni u napadu ni u odbrani. Moraćemo dobro da se potrudimo da bismo došli do pobede. Sigurno će biti jako zanimljiv meč“, izjavio je Fedotov.

Trener ruskog tima rekao je da Partizan ima mnogo kvalitetnih igrača.

”Ozbiljno se spremamo za dvomeč. Znamo da su skauti Partizana bili na našoj utakmici sa Ahmatom, ali i mi njih dobro poznajemo. Tu su Bibars Natko, Rikardo... Mnogo su jak tim. Ali, nema savršenih ekipa. Svi prave greške i verujem da ćemo sutra pronaći rupu u njihovoj odbrani“.

Fedotov je izrazio žaljenje što njegova ekipa na sutrašnjem meču neće imati podršku publike.

”Šteta je što ćemo igrati kod kuće bez podrške navijača, dok će nas u Beogradu dočekati pun stadion i tamo će publika biti protivnikov 12. igrač. Nisu baš podjednaki uslovi“.

Ruski stručnjak prokomentarisao je i ukidanje pravila gola u gostima.

”To pravilo je dugo bilo na snazi i gostujući timovi su imali veliku prednost. Sada je sve pošteno, ujednačeno, mečeve više ne odlučuju ti efekti“, izjavio je Fedotov.

Fedotov je rekao da su svi igrači Sočija zdravi i spremni za sutrašnji meč.

Komentari (0)

Sport