Fudbal

Aleksandar Stanojević nezadovoljan suđenjem: Penal diskutabilan, nije bilo prijatno ni sportski

Komentari

Autor: Euronews

05/08/2021

-

22:06

Aleksandar Stanojević nezadovoljan suđenjem: Penal diskutabilan, nije bilo prijatno ni sportski
Aleksandar Stanojević nezadovoljan suđenjem: Penal diskutabilan, nije bilo prijatno ni sportski - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Trener Partizana Aleksandar Stanojević posle remija sa Sočijem (1:1) bio je zadovoljan rezultatom. ali ne i suđenjem. 

”To je za nas zadovoljavajući rezultat. Penal je bio diskutabilan. Neću da komentarišem. Hajde da razmišljamo pozitivno, ali nam nije bilo prijatno, ni adekvatno, ni sportski. Sami presudite“ rekao je Stanojević.

Strateg crno-belih podvukao je da vremenski uslovi nisu baš bili adekvatni za igru.

”Teško je igrati kad je vlažnost vazduha 80 odsto, domaći igrači su adaptirani na takve situacije. Igrali smo sa ozbiljnim protivnikom, četiri boda udaljenim od drugoplasiranog tima prethodnog prvenstva Rusije, morali smo da igramo na ovaj način. Verujem da će u Beogradu biti slična utakmica. Bićemo kod kuće opasniji, imaćemo publiku uz nas, ali ćemo i dalje biti oprezni, jer Soči ima sjajnu tranziciju. U međuvremenu ćemo gledati kako da ispravimo greške iz ove utakmice, zadržimo ono što je valjalo“ istakao je Stanojević.

Vezista Danilo Pantić siguran je da će crno-beli odigrati bolje u Beogradu.

”Postigli smo gol koji nam dosta znači. Siguran sam da ćemo kući odigrati bolji meč i proći dalje. Da je vreme bilo lakše ubeđen sam da bismo bili agresivniji. Postarali smo se a budemo maksimalno disciplinovani, da iz pozicionog napada, kontre ili polukontre tražimo šansu. Ako se imaju u vidu sve okolnosti trebalo bi da budemo zaodovoljni“, rekao je Pantić.

Golman Aleksandar Popović prokomentarisao je dosuđeni jedanaesterac.

”Nije bio penal, pokazalo se da i sudija može da pogreši. To se desilo na našu nesreću. Moji saigrači su bili odlični, nije bilo dosta šansi, ali jeste bočnih lopti koje smo kontrolisali. Pozivam navijače da dođu na stadion sledećeg četvrtka i podrže nas. Suguran sam u prolaz“, rekao je Popović.

Komentari (0)

Sport