Fudbal

Rusi tvrde: Kraso nuđen Lokomotivi, Moskovljani odbili ponudu Zvezde?

Komentari

Autor: Euronews

18/04/2024

-

18:06

Rusi tvrde: Kraso nuđen Lokomotivi, Moskovljani odbili ponudu Zvezde?
Žan Filip Kraso - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaler Crvene zvezde Žan-Filip Kraso verovatno od naredne sezone neće biti član srpskog tima. Imajući u vidu da je na "Marakanu" stigao kao veliko pojačanje i da se nije naročito pokazao u dresu Zvezde (poslednji gol postigao je u 13. kolu), uprava kluba navodno je odlučila da ga stavi na transfer listu. 

Prema pisanjima ruskih medija, iako Kraso ima važeči ugovor do 2027. godine, uprava Zvezde nudila ga je drugim klubovima, a među njima bila je i moskovska Lokomotiva, koja nije naročito bila zainteresovana za usluge momka iz Obale Slonovače, čija je vrednost na "Transfermartu" procenjena na 5.5 miliona evra.

"Lokomotiva traži novog napadača, ne žele da produže ugovore sa Džjubom i Hmaulićem. 'Meč TV' je već pisao da je Kraso jedna od opcija i da ga je Zvezda već nudila moskovskom timu koji nije pokazao interesovanje", navodi se između ostalog u ruskim medijima.

Podsetimo, Kraso je zimus bio meta turskog Bešiktaša i Trabzona, ali je tada Zvezda odbila da ga proda, a prema svemu sudeći, na leto će biti drugačija priča... 

Momak rođen u Štutgartu došao je u Zvezdu iz Sent Etjena, a pored ovih klubova nastupao je i za Le Man, Ajačo, Lorjan i još nekoliko manjih francuskih timova. Za reprezentaciju Obale Slonovače upisao je 11 nastupa i postigao četiri gola.

 

Komentari (0)

Sport