Fudbal

Poraz crno-belih na Azorskim ostrvima: Partizan izgubio od Santa Klare 2:1

Komentari

Autor: Euronews

20/08/2021

-

00:42

Poraz crno-belih na Azorskim ostrvima: Partizan izgubio od Santa Klare 2:1
Fudbaleri Partizana - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Partizana poraženi su od Santa Klare 2:1 (1:0) u prvom meču plej-ofa Lige Konferencija.

Domaći su bolje otvorili meč i poveli već u četvrtom minutu golom Karlosa na asistenciju Žana Patrika, koji je uputio centaršut sa leve strane. 

Igralo se pred golom crno-belih, nizali se korneri za domaće, igrači Partizana nisu uspevali da dođu do lopte i uspostave kontrolu igre, pa je Boateng posle dužeg auta Ramosa pogodio prečku.

U nastavku dve šanse za Partizan, obe posle kornera: Saničanin je probao iz kaznenog prostora ali je lopta otišla daleko iznad gola a potom je Rikardo je bio najviši u skoku ali je lopta otišla preko gola domaćih.

Drugo poluvreme bolej su otvorili domaći, u 49. minutu Japanac Morita je prihvatio odbitak u kaznenom prostoru Partizana i uspeo pored odbrane crno-belih da ubaci loptu u mrežu.

Samo pet minuta kasnije Partizan dolazi do gola posle sjajne akcije. Natko je izveo slobodan udarac, Šćekić glavom asistirao Vujačiću koji je takođe glavom sproveo loptu u mrežu za konačnih 2:1. Do kraja meča bilo je šansi na obe strane ali se rezultat nije menjao.

U samom finišu meča žuti karton dobio je Urošević i on neće moći da nastupi u revanšu koji je zakazan za naredni četvrtak od 21 sat u Beogradu.

SASTAVI

Santa Klara: Fernandes - Mansur, Viljanueva, Boateng, Rafael Ramos - Karvaljo (kapiten), Morita (od 76. Žoao Afonso) - Linkoln - Žan Patrik, Kosta (od 66. Rikardinjo), Karlos (od 87. Alano). Trener: Danijel Antonio Lopes Ramos.

Partizan: Aleksandar Popović - Urošević, Saničanin, Vujačić, Miljković - Jojić, Šćekić (od 77. Smiljanić) - Natko (od 54. Lutovac) - Holender (od 54. Suma), Rikardo, Marković (od 85. Terzić). Trener: Aleksandar Stanojević. 

Glavni sudija: Serdar Gozubujuk (Holandija).

Komentari (0)

Sport