Fudbal

Radnički brzo rešava pitanje trenera, Goran Stevanović pred promocijom u Nišu

Komentari

Autor: Euronews

31/08/2021

-

11:14

Radnički brzo rešava pitanje trenera, Goran Stevanović pred promocijom u Nišu
Radnički brzo rešava pitanje trenera, Goran Stevanović pred promocijom u Nišu - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Goran "Plavi" Stevanović najozbiljniji je kandidat da sedne na upražnjenu trenersku klupu Radničkog iz Niša. Prvi čovek "Reala sa Nišave" Ivica Tončev želi nekadašnjeg selektora Gane na klupi jer samo šest osvojenih bodova u prvih sedam kola daleko su od aspiracija ovog kluba i letošnjih ulaganja.

Radnički želi da promoviše novog trenera u naredna dva dana kako bi on imao dovoljno vremena da se upozna sa ekipom i donese određene promene do 11. septembra kada se nastavlja Linglong Superliga Srbije. Nišlije dočekuju Voždovac.

Stevanović je u prošloj sezoni vodio kruševački Napredak, od rastanka sa Kruševljanima krajem 2020. je bez kluba, ali ima dovoljno iskustva da jednu kvalitetnu grupu igrača koja je ovog leta stigla na Čair povede putem uspeha.

Nekadašnji igrač Partizana i reprezentativac Jugoslavije već 20 godina radi kao trener. Počeo je u Čukaričkom 2001, sedeo je na klupi Železnika, bio je tri godine pomoćnik pokojnom Iliji Petkoviću u reprezentaciji Srbije i Crne Gore, radio je tri sezone u Partizanu (dve kao pomoćnik), nasledio je Milovana Rajevca u selekciji Gane 2010/11, vodio grčke klubove Veriju i Agrotikos, kineski Ćingdao Jonan, Napredak. 

Komentari (0)

Sport