Fudbal

Dušan Vlahović u neverici posle vesti iz Portugala: 2:1!? Lažeš sto odsto

Komentari

Autor: Euronews

02/09/2021

-

11:29

Dušan Vlahović u neverici posle vesti iz Portugala: 2:1!? Lažeš sto odsto
Dušan Vlahović u neverici posle vesti iz Portugala: 2:1!? Lažeš sto odsto - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Srbija je u Debrecinu igrala prijateljski meč sa Katarom (4:0), dok je u isto vreme, u okviru naše kvalifikacione grupe za odlazak na Svetsko prvenstvo, Portugal na svom terenu vojevao bitku sa Ircima.


"Orlovima" je išlo lako protiv domaćina Mundijala, ali Kristijanu Ronaldu i društvu nije. Štaviše bili su na rubu gubitka bodova, jer su Irci sve do 89. minuta vodili 1:0. Malo na kvalitet, a pomalo i na pomoć slovenačkog arbitra, koji je pustio da se meč igra i preko najavljenih pet minuta nadoknade, Portugal je stigao do i te kako vrednih bodova. U suprotnom bi ostavio Srbiju na prvom mestu i imperativom pobede u odlučujućem meču za direktan plasman.

I dok je napadač Srbije Dušan Vlahović, zadovoljan odličnim izdanjem protiv Katara, davao izjavu za sajt FSS, stigla je vest da je Portugal pobedio. Mladi golgeter u prvi mah nije poverovao u ono što je čuo.

 


"Laže, bre, sto odsto. Lažeš?", bila je prva reakcija Vlahovića. Misleći da je u pitanju šala, upitao je službeno lice u miks zoni stadiona u Debrecinu i dobio potvrdan odgovor da je došlo do preokreta.

Istog momenta Vlahoviću je nestao osmeh sa lica, ali je onda usledila i prava reakcija: "Zavisimo od nas, ako pobedimo sve - idemo na Mudnijal. Najbolje je da ne gledamo druge, već da budemo fokusirani na našu igru. Nadam se da ćemo otići na Svetsko prvenstvo".

Srbija za dva dana dočekuje Luksemburg, a već za pet gostuje u Dablinu Ircima.

Komentari (0)

Sport