Fudbal

Ramosu teško pao izostanak sa spiska selektora: Boli me, ali to je najbolje

Komentari

Autor: Vladimir Sukdolak

24/05/2021

-

20:40

Ramosu teško pao izostanak sa spiska selektora: Boli me, ali to je najbolje
Ramosu teško pao izostanak sa spiska selektora: Boli me, ali to je najbolje - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Španija će na narednom Evropskom prvenstvu igrati bez igrača Real Madrida. To je prvi put u istoriji da "crvena furija" nastupa na jednom od dva najveća takmičenja bez članova "kraljevskog kluba".


Serhio Ramos je prethodnih godina bio stub odbrane Španije i ova reprezentacija s njim uspevala da osvoji evropsko i svetsko zlato, ali sada je zbog povrede sprečen da ponovo ponese kapitensku traku na turniru koji nas očekuje za manje od mesec dana (od 11. juna do 11. jula).

"Posle nekoliko loših meseci i čudne sezone kakvu nikada nisam iskusio u svojoj karijeri, dolazi i EURO. Borio sam se i radio naporno svakog dana telom i dušom kako bih bio na 100 odsto za klub i reprezentaciju, ali stvari se ne odviju uvek onako kako bismo mi hteli. Boli me to što nisam mogao pomoći Realu i što neću igrati za Španiju, ali u ovom slučaju je najbolje da se odmorim, oporavim i vratim sledeće godine kako sam uvek i radio. Naravno, boli to što neću moći predstavljati svoju zemlju, ali treba biti iskren", rekao je Ramos.

 

Španija će na EURU igrati u grupi E sa Poljskom, Slovačkom i Švedskom. 

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Sport