Fudbal

Partizan se osigurao: Popović produžio ugovor do juna 2024. godine

Komentari

Autor: Euronews

21/09/2021

-

14:25 >> 15:26

Partizan se osigurao: Popović produžio ugovor do juna 2024. godine
Popović i Iliev - Copyright FK Partizan/Miroslav Todorović

veličina teksta

Aa Aa

Partizan je blindirao golmana. Aleksandar Popović je danas produžio ugovor sa Partizanom na još dve sezone.

Odlični 21-godišnji čuvar mreže je kvalitetnim odbranama u kontinuitetu, kako u Linglong Superligi možda i više na međunardonoj sceni, skrenuo pažnju na sebe. Uprava crno-belih nije želela da ulazi u rizik jer mu je aktivni ugovor isticao narednog leta, pa je potpisan novi do 30. juna 2024. godine.

„Ne volim mnogo da govorim mimo terena, jer je moj glavni posao da odbranim mrežu mog tima najbolje što mogu. Ali, ne mogu da se ne zahvalim svima na ukazanom poverenju, počevši od mog trenera golmana, Nemanje Jovšića, šefa Stanojevića, uprave kluba i, naravno, mojim saigračima i navijačima. Od prvog trenutka kada sam stao na gol imao sam njihovu podršku, a to je meni, kao mladom golmanu, mnogo značilo. Vreme i rad će doneti još bolje rezultate“, izjavio je posle potpisivanja ugovora Popović.

Izdanak škole crno-belih je ove sezone branio na 10 mečeva, na šest u Evropi (561 minut) i na četiri u Superligi (360 minuta). Primio je osam golova, pet puta je savladan u kvalifikacijama i Ligi konferencije, a tri puta u mečevima za bodove u Srbiji.

"Pop" je do sada 32 puta nosio dres Partizana, a debitovao je i za A nacionalni tim Srbije.

Komentari (0)

Sport