Fudbal

Nemanja Miletić nezadovoljan remijem u derbiju: Trebalo je da pobedimo jer smo bili bolji

Komentari

Autor: Euronews

24/09/2021

-

20:09

Nemanja Miletić nezadovoljan remijem u derbiju: Trebalo je da pobedimo jer smo bili bolji
Nemanja Miletić - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaler Partizana, Nemanja Miletić, govorio je o ''večitom derbiju'' za klupski sajt.

Defanzivac crno-belih je istakao da nije zadovoljan što je meč između Partizana i Crvene zvezde završen nerešenim rezultatom, već da je njegova ekipa trebalo da pobedi:

„Daleko je teže kada gledaš nego kada igraš, jer kada igraš, nešto možeš i da promeniš i uradiš, a ovako - ništa. Bili smo bolji, trebalo je da dobijemo derbi, ali nažalost, primili smo gol pred kraj utakmice i umesto slavlja, otišli smo tužni kući. Za nas je to bio udarac, ali glava se diže i borimo se i dalje. Imamo sjajan tim i svaka sledeća nam je najvažnija“, rekao je Miletić, a potom prokomentarisao svoj povratak u redove Aleksandra Stanojevića:

„Poznato je koliko sam bio srećan kada sam se vratio u Partizan, ali fudbal je takav, te sam odmah na početku zadobio malu povredu butnog mišića zbog koje nisam mogao da uđem u željenu formu. Tri meseca nisam igrao utakmice, pa se sve moralo nadoknaditi. Ali, hvala Bogu, predanim radom i uz pomoć struke, evo me ponovo ovde, na svom povratničkom debiju“, rekao je Nemanja Miletić za klupski sajt i dodao:

„Šef Stanojević ništa ne prepušta slučaju. Od prvog dana smo on i ja radili individualne analize kako bih se što pre prilagodio njegovom sistemu igre. Eto, desila se ta povreda butnog mišića, ali je sada sve iza mene i presrećan sam što sam ponovo obukao najlepši i najbolji - Partizanov dres“.

 

Komentari (0)

Sport