Fudbal

Skols kritičan prema Pogbi: Pokazao je nepoštovanje prema klubu

Komentari

Autor: Euronews

25/10/2021

-

18:31

Skols kritičan prema Pogbi: Pokazao je nepoštovanje prema klubu
AP Photo/Rui Vieira - Copyright Tanjug/AP Photo/Rui Vieira, file

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Mančester junajteda poraženi su od Liverpula sa 5:0 na Old trafordu u okviru Premijer lige.

Francuski vezista, Pol Pogba, je u igru ušao na poluvremenu, a samo 15 minuta kasnije, zaradio je direktan crveni karton, pa tako i isključenje.

Bivši fudbaler Mančester junajteda i engleske reprezentacije, Pol Skols, prokomentarisao je performans bivšeg igrača Juventusa:

„Pogba je ušao na poluvremenu da proba da pomogne timu, da malo stane na loptu, da pokaže koliko je jak na sredini terena… I onda je poklonio gol protivniku?! Posle toga je isključen zbog glupog starta. Sa 0:5 i 10 igrača, morate da se zamislite da li je Solskjer i dalje trener u ekipi i da li ćemo Pogbu opet nekad videti u dresu Mančester junajteda. On će verovatno opet zaigrati za Junajted, ali isto tako mislim da klubu baš ništa neće nedostajati i ako ne odigra više nijedan meč. Imao je brojne prilike, ponavljao je da mu fali kontinuitet, a onda je uradio ovo što je uradio i pokazao potpuno nepoštovanje prema treneru i saigračima“, počeo je Skols, pa nastavio:

„On već nekoliko godina pravi pakao u ekipi. Svi znaju kakav je talenat, svi mu veruju, pokušavaju da mu nameste glavu u nadi da bude igrač kakav bi trebalo da bude. I uz sve to, on ne želi da potpiše novi ugovor, drži klub kao taoca i onda uradi ovo što je uradio. Da me ne shvatite pogrešno, to nije Solskjerova greška“.

Komentari (0)

Sport