Fudbal

Zvezda podbacila u Surdulici: Radnik pobedio srpskog šampiona

Komentari

Autor: Euronews

27/10/2021

-

19:01 >> 20:23

Zvezda podbacila u Surdulici: Radnik pobedio srpskog šampiona
FK Crvena zvezda - Copyright FK Crvena zvezda

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od ekipe Radnika u Surdulici sa 2:1 u okviru 5. kola Linglong Superlige Srbije.

Vodeći pogodak postigao je Miloš Spasić u 13. minutu. Nikola Bogdanovski je prošao po desnom boku i poslao povratnu loptu u šesnaesterac crveno-belih, a Spasić je natrčao i rutinski matirao Milana Borjana.

Do drugog gola Surduličani su stigli u 54. minutu preko Viktora Lukića. Šutirao je Spasić sa leve strane, a Borjan loše reagovao i odbio loptu do usamljenog Lukića koji trese nebranjen gol i postavlja rezultat na 2:0.

Ipak, samo tri minuta kasnije Zvezda je smanjila na 2:1. Gelor Kanga je centrirao ka Milanu Pavkovu, koji sa druge stative glavom šalje loptu u peterac, gde se našao El Fardu Ben i pogodio.

Do kraja nije bilo većih uzbuđenja, gosti su napadali, a domaći se uspešno branili i održali prednost, te upisali tri veoma vredna boda.

Poslednji put kada su crveno-beli poraženi bilo je 14. juna 2020. godine, kada je TSC u Bačkoj Topoli slavio sa 2:1 i od tada je ekipa Dejana Stankovića vezala 55 mečeva bez poraza u domaćem prvenstvu. Ujedno, ovo je i prva pobeda Radnika na svom terenu ove sezone.

U narednom kolu Radnik gostuje ekipi Novog Pazara 1. novembra, dok će Zvezda igrati protiv Radničkog u Kragujevcu 31. oktobra.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Komentari (0)

Sport