Fudbal

Miletić i Jojić nakon Genta: Neverovatno je da su 12. u prvenstvu

Komentari

Autor: Euronews

05/11/2021

-

10:16 >> 10:18

Miletić i Jojić nakon Genta: Neverovatno je da su 12. u prvenstvu
Partizan - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Ekipa Partizana sa gostovanja u Belgiji se vraća sa jednim osvojenim bodom i drugom pozicijom na tabeli grupe B Lige konferencija, pošto je remizirala sa Gentom 1:1. Crno-beli su poveli evrogolom Slobodana Uroševića, ali su rivali uspeli da izjednače u 80. minutu. Svoje utiske nakon meča podelili su fudbaleri Partizana Miloš Jojić i Nemanja Miletić.

“Znali smo da nas očekuje teška utakmica na nezgodnom terenu. Protivnik je napadao, ali smo i mi pravili šanse. Poveli smo 1:0 i imao sam osećaj da možemo zadržati tu prednost do kraja utakmice, međutim primili smo gol iz centaršuta. Ostaje žal, ipak, moglo je da bude i drugačije, ono što je viđeno na terenu možda je i ovo najrealniji rezultat“, rekao je Jojić.

Njegov saigrač, Nemanja Miletić rekao je da nikad tako težak meč nije odigrao kao sinoć protiv 12. tima Belgije.

“Nikad ovako težak meč nismo odigrali. Oni su izvanredna ekipa, fizički spremni, ja stvarno ne znam kako su oni 12. u prvenstvu. Odigrali smo muški, opet smo nesrećno primili gol, možemo biti zadovoljni. Stvarno smo dali sve od sebe i, eto, svima po bod” rekao je Miletić.

Osvrnuo se I na novu formaciju.

“Poznata mi je formacija, igrao sam sa tri pozadi. Takođe Vujačić i Saničanin u reprezentacijama. Kao što je šef rekao, nastavićemo da vežbamo, ali zasad možemo biti zadovoljni”, izjavio je Miletić i poručio da je vreme da se okrenu Proleteru u Superligi Srbije.

Komentari (0)

Sport