Fudbal

Fernando Santos zadovoljan žrebom: Dobro je da igramo pred našim navijačima

Komentari

Autor: Euronews

26/11/2021

-

19:03

Fernando Santos zadovoljan žrebom:  Dobro je da igramo pred našim navijačima
Fernando Santos zadovoljan žrebom: Dobro je da igramo pred našim navijačima - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Selektor Portugala Fernando Santos rekao je posle žreba plej-ofa kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru naredne godine da ne želi da govori o eventualnom finalnom meču sa Italijom. Žreb je u polufinalu spojio Portugal i Tursku, dok će Italijani igrati sa Severnom Makedonijom.

”Nema nikakve svrhe da sada pričamo o finalu sa Italijom. Kao što je Mančini rekao, razgovaraćemo o tome ako oni prođu Makedoniju, a mi Tursku. Moramo da se fokusiramo na to da pobedimo Tursku, to je za nas sada najvažnija utakmica” rekao je Santos.

Iskusni stručnjak zadovoljan je protivnikom u polufinalu.

”Izvlačenje je lutrija, tako je kako je. Pozitivna stvar je što bismo u eventualnom finalu bili domaćini. Dobro je kada igramo pred našim navijačima. Ali, prvo da pobedimo Tursku. Imaju mnogo dobrih igrača, nekada funkcionišu kao odličan tim, nekada baš i ne. Ali, moramo da budemo oprezni. Dobro je što ćemo igrati protiv ekipe koja forsira formaciju 4-3-3” istakao je portugalski selektor.

Portugal će ugostiti Tursku 24. marta. Ukoliko pobede na tom meču, izabranici Fernanda Santosa ponovo će biti domaćini pobedniku meča Italija - Severna Makedonija.

Komentari (0)

Sport