Fudbal

Klop pred gostovanje Milanu: Moramo da rotiramo, biće kombinovani sastav

Komentari

Autor: Euronews

06/12/2021

-

18:59

Klop pred gostovanje Milanu: Moramo da rotiramo, biće kombinovani sastav
Klop - Copyright Tanjug/AP Photo/Rui Vieira, file

veličina teksta

Aa Aa

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je pred gostovanje Milanu u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona da će na teren stadiona ''San Siro'' izvesti kombinovan tim.

”Moramo da rotiramo. To je očigledno. Ali volim takve situacije jer donose sveže noge i novu energiju. To je cela poenta rotacija. Ne mogu baš da vam kažem startnih 11 ali znajte da nećemo promeniti celu prvu postavu. Ne mogu početi sa devetoricom igrača jer to nije dozvoljeno. Igrači razumeju situaciju. Imali smo pet utakmica u 14 dana, a isto toliko nas čeka u naredne dve nedelje. Uradićemo u Milanu ono što moramo da uradimo“ rekao je nemački stručnjak.

Milanu je potrebno da savlada Liverpul i da Porto ne pobedi Atletiko Madrid na ''Dragau'', a ne odgovara mu ni ubedljiva pobeda ''Jorgandžija''. Liverpul ima maksimalan učinak i već je obezbedio prvo mesto u grupi.

”Igrali smo velike utakmice u prošlosti, igraćemo ih i u budućnosti. Za ovu utakmicu smo pripremili svaki detalj. Moramo biti jaki jer igramo protiv tima koji je među favoritima za trofej“ kaže Stefano Pioli, trener Milana.

Meč se igra u utorak od 21 sat na ''San Siru''. 

Komentari (0)

Sport