Fudbal

Dejan Stanković: Vratićemo se na proleće tri puta jači

Komentari

Autor: Euronews

16/12/2021

-

18:18

Dejan Stanković: Vratićemo se na proleće tri puta jači
Dejan Stanković: Vratićemo se na proleće tri puta jači - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Crvena zvezda je uspela da se rehabilituje posle šokantnog remija protiv Radnika. U Bačkoj Topoli je uspela da preokrene vođstvo TSC-a i na kraju slavi 3:2.

Trener Dejan Stanković nije mogao a da ne pomene remi sa Radnikom. 

"Žalim za dva propuštena boda protiv Surdulice, još ne može to da mi izađe iz glave. Bila je ovo dobra, jako teška utakmica protiv izuezetno, izuzetno motivisanog rivala. Publika je uživala, videla je lep fudbal. Ova ekipa Zvezde ima karakter, duh, mogu da nam se dese nedelje kad lopta neće u mrežu, ali sve je to sastavni deo sporta. Čestitam momcima na izvanrendoj igri, nije bilo lako vratiti se posle teškog rezultata pritiv Radnika. Sada idemo na odmor i moramo sa njega da se vratimo tri puta jači", istakao je Stanković za "TV Arena Premium".

Trener TSC-a Žarko Lazetić odlično je pripremio i taktiku i tim, ali posle jakog tempa 60 minuta njegovi puleni nisu imali snage da izjednače.

"Dobra utakmica, čestitam Zevzdi na pobedi. Dobra, intenzivna utakmica, posebno za kraj sezone. Krenuli smo kako treba, imali posle vođstva od 2:1 mnogo otvorenih kontranapada. A, onda smo lako smo primoli taj drugi gol na "nameštenu odbranu" i to je poremetio momke u dorboj meri. U drugom delu nije bilo prilika, na obe strane, Zvezda je dala taj gol. Čestitam svim akterima na utakmici, i sudiji osim njih dvojice, ali to je neka druga priča", iskazao je i nezadovoljstvo Lazetić.

Komentari (0)

Sport