Fudbal

Trener Lacija izbacio Sergeja iz tima: Srpski as kažnjen zbog napuštanja večere

Komentari

Autor: Euronews

20/12/2021

-

13:03

Trener Lacija izbacio Sergeja iz tima: Srpski as kažnjen zbog napuštanja večere
Sergej Milinković-Savić - Copyright Tanjug/(AP Photo/Alessandra Tarantino)

veličina teksta

Aa Aa

Veliki sukob u Laciju, donosi "Mesađero": Sergej Milinković Savić napustio je rano Božićnu večeru i u klubu iz Rima su eksprersno reagovali izbacivanjem iz tima za duel protiv Venecije u sredu.

Novi trener Maurisio Sari, kako prenose italijhanski mediji, već neko vreme nema dobra odnos sa jednim od glavnih igrača, a detalj sa zajedničke večere samo je bila kap koja je prelila čašu. Sari je navodno razgovarao sa predsednikom Lotitom i objasnio mu je da se Srbin i pored upozorenja ponaša arogantno. Zamera mu trener i da se kao zamenik kapitena ne ponaša adekvatno kao lider.

Predsednik Klaudio Lotito rekao je da na strani trenera.

"Niam ga prodao za 140 miliona evra jer sam dao reč treneru Inzagiju. Danas Sergej ne vredi ni 80 miliona. Briga me za novac, želim poštovanje i maksimalnu posevćenost", istakao je Lotito za italijanske medije.

 

 

Očigledno je da su odnosi na realciji igrač - trener poremećeni, a to bi, prma navodima medija, moglo da prouzrokuje i prodaju srpskog reprezentativca već ove zime. Za SMS-a su dugo bili zainteresovani Juventus, Real Madrid i Mančester junajted, međutim, ova situacija ne ide na ruku Laciju jer će suma za obeštećenje sigurno biti daleko od traženih 100 miliona evra, koliko je zacrtao Lotito kada je produžavao ugovor sa igračem do juna 2024. godine.

Komentari (0)

Sport