Fudbal

Simone Inzagi novi trener Intera: Ugovor na dve godine, predstavljanje u julu

Komentari

Autor: Euronews

03/06/2021

-

11:20

Simone Inzagi novi trener Intera: Ugovor na dve godine, predstavljanje u julu
Simone Inzagi - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Inter je brzo rešio pitanje trenera posle odlaska Antonija Kontea, nakon osvajanja "skudeta". "Nerazure" u naredne dve godine vodiće Simone Inzagi.


Dogovor je postignut, ali će prema informacijama iz Italije, Inzagijeva promocija pred medijima biti tek julu mesecu. Novi trener danas će imati sastanak sa predsednikom Intera, Stivenom Žangom, na kojem će razgovarati o strategiji kluba.


Inter je posle 11 godine i apsolutne dominacije Juventusa, uspeo da osvoji Seriju A i najavi nevu eru trostrukog prvaka Evrope. Navijači su, ipak, veoma brzo posle slavlja zbog osvojenog "skudeta", ostali u šoku kada je Konte saopštio da odlazi.

Na transfer listi Intera je Akraf Hakimi, za koga milanski klub traži 80 miliona evra. Marokanac je na listi želja Pari sen Žermena i Bajerna.

Prema vestima sa Apanina, prodaja Hakimija ili neke druge zvezde bila bi jedina u letnjem prelaznom roku, jer klub namerava da ostane jak, a od zarađenog transfera podmirili bi se finansijski problemi.



Moguće je da nove sredine potraži i hrvatski tandem, Ivan Perišić i Marselo Brozović, jer im ugovori ističu 2022. Super vest za Inzagija i Inter je da je Romelu Lukaku odbio ponudu ponudu Čelsija i da će ostati na "Meaci".

 


 

Komentari (0)

Sport