Fudbal

Juventus prodaje De Lihta i kupuje Vlahovića

Komentari

Autor: Euronews

28/12/2021

-

13:00

Juventus prodaje De Lihta i kupuje Vlahovića
Dušan Vlahović - Copyright Massimo Paolone/LaPresse via AP

veličina teksta

Aa Aa

Juventus je odlučio da pobedi sve konkurente za Dušana Vlahovića. "Republika" otkriva da je uprava "Stare dame" odlučila da proda štopera Matijasa De Lihta za sumu 85 miliona evra i da sav novac uloži na obeštećenje za napadača Fiorentine.

Interesovanje brojnih klubova iz Engleske, Španije i Nemačke nateralo je Juventus da poradi na novom planu jer je prethodni po modelu "Kjeze" nije prošao kod gazde Fiorentine koji ne želi da prodaje srpskog asa u ratama.

Holandski štoper se nije najbolje snašao u Seriji A po dolasku iz Ajaksa gde je briljirao. Za njega postoji interesovanje Junjateda, Čelsija, Real Madrida i Pari sen Žermena tako da je veoma izvesno da će agent Mino Rajola moći već u januaru da mu završi transfer za leto.

Vlahović ne silazi sa stubaca svetske štampe. Za sada srpski reprezentativac mudro ćuti, ne daje izjave i intervjue i ponavlja kao po matrici "interesuje me samo teren i uspesi Fiorentine". Međutim, mnogi fudbalski eksperti iz Italije stekli su utisak da Dušan još uvek ne želi da napusti Italiju pa je zato Juventus idealna sredina za iskorak u karijeri.

Komentari (0)

Sport