Fudbal

Prvo pojačanje u Humskoj: Siniša Saničanin poptisao na tri godine

Komentari

Autor: Konstantin Radulović

03/06/2021

-

15:53

Prvo pojačanje u Humskoj: Siniša Saničanin poptisao na tri godine
Prvo pojačanje u Humskoj: Siniša Saničanin poptisao na tri godine - Copyright FK Partizan

veličina teksta

Aa Aa

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i doskorašanji prvotimac Vojvodine, Siniša Saničanin, potpisao je danas trogodišni ugovor sa Partizanom.

Po zamisli trenera Aleksandra Stanojevića on bi trebalo da bude zamena za Svetozara Markovića koji se vratio u Olimpijakos, i u Humskoj u njemu vide igrača koji bi na duži vremenski rok trebalo da bude rešenje u poslednjoj liniji tima.

"Poziv Partizana je za mene velika čast i nisam mnogo razmišljao da li da dođem u Humsku ili prihvatim neku ponudu iz inostranstva. Poziv ovako velikog kluba se ne odbija i verujem da je ovo pravi potez u mojoj karijeri", rekao je Saničanin za zvanični sajt kluba i dodao:

"Zahvalan sam i selektoru Ivajlu Petevu koji mi je dozvolio da napustim kamp reprezetacije i dođem u Beograd na potpis ugovora sa Partizanom.

Saničanin je bio deo ekipe Vojvodine koja je prošle sezone u finalu kupa bila bolja od Partizana i sada ima želju da taj, ali i onaj šampionski pehar vrati u Humsku.

"Imam želju da sa Partizanom uzmem duplu krunu i nadam se da ćemo zajedničkim snagama to ostvariti. Da nisam spreman na pritisak, ne bih se sigurno odlučio na ovakav potez, otišao bih možda negde u inostranstvo gde me ne poznaju i lakše bih se nosio sa tim. Partizan je veliki klub, ima velike navijače, jedva čekam da istrčim na teren i da se svi zajedno radujemo”, izjavio je Saničanin.

Komentari (0)

Sport