Fudbal

Lepe vesti za PSŽ: Nejmar ponovo na terenu

Komentari

Autor: Euronews

10/02/2022

-

14:28

Lepe vesti za PSŽ: Nejmar ponovo na terenu
Nejmar - Copyright EPA/PETER POWELL

veličina teksta

Aa Aa

Nejmar je ponovo na terenu! Ova vest je obradovala sve poklonike Pari sen Žermena jer je do juče delovalo da će Brazilac preskočiti prvi duel protiv Real Madrida u osmini finala Lige šampiona koji se igra u utorak.

Oporavak od povrede skočnog zgloba je potrajao i činilo se da Nejmar sigurno ne igra protiv Reala. Međutim, danas je izašao na teren dva minuta posle ostalih saigrača i doživeo aplauz od svih a posle odrađenog posla tinja nada da bi mogao da se nađe u konkurenciji sa tim protiv "kraljevskog "kluba. Protiv Rena ga neće biti.

"Nejmar napreduje ali sutra neće igrati. Videćemo hoće li moći da igra protiv Reala, to je naša ideja. Znam da veliki igrači ne vole da propuštaju velike mečeve, on ima dovoljno iskustva da zna kako da kanališe energiju i nedovoljno pripremljen pomogne na terenu. Videćemo", kaže trener Poketino.

Dobre vesti za trenera Maurisija Poketina su i povratak Leandra Paredesa u takmičarski pogon, kao i oporavak Vijnalduma. Dialo i Gaje se vraćaju sutra sa Kupa Afrike i neće igrati protiv Rena, ali hoće protiv Madriđana.

Ostaje samo da se vidi hoće li se Serhio Ramos na vreme oporaviti od povrede jer ni danas nije trenirao sa ekipom.

Komentari (0)

Sport