Fudbal

Milan Borjan: Derbiji me posebno inspirišu

Komentari

Autor: Tanjug

22/02/2022

-

17:00

Milan Borjan: Derbiji me posebno inspirišu
Borjan u dresu Zvezde - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fokusirani smo u potpunosti na derbi, a mnogo puta do sad smo pokazali da volimo velike utakmice i da tada pružamo najbolje partije, rekao je golman Crvene zvezde Milan Borjan.


Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 18 igraće protiv Partizan u 166. večitom derbiju na stadionu "Rajko Mitić" u 24. kolu Superlige.

"Dve pobede i prolaz u narednu fazu Kupa Srbije svakako govore da smo na pravi način ušli u prolećni deo sezone. Naravno da uvek može bolje, kao i da su nam noge "teške" posle priprema, ali je činjenica da u nekoliko navrata nismo imali ni sreće, te da su se protivnički golmani zaista dobro "razbranili" protiv nas. Međutim, jednom će krenuti da ulazi sve ono što treba i sve će doći na svoje", rekao je Borjan za klupski sajt.

"U nedelju nas čeka najveća utakmica srpskog fudbala, svi znamo šta zvezdaši od nas očekuju, nema potrebe da se to posebno napominje. Fokusirani smo u potpunosti na derbi, a mnogo puta do sad smo pokazali da volimo "velike" utakmice i da tada pružamo najbolje partije. Mene derbiji uvek posebno inspirišu, baš zato što znam koliko je ta utakmica važna navijačima", istakao je Borjan.

Borjan očekuje veliku podršku navijača na predstojećem meču sa Partizanom.

"Mnogo nam znače navijači. Videli ste i sami koliko sam emotivno proslavio odbranjene penale u Kupu Srbije, jer sam ih se zaista uželeo. Potom i navijanje protiv Proletera, na gostujućem terenu, kada smo na njihovim krilima došli do pobede. Nadam se da će ih biti što više na stadionu, ne samo u nedelju, već i do kraja sezone, a verujem da su i oni u istom raspoloženju kao mi - do 26. maja - samo Zvezda i baš zbog toga verujem da svi zajedno možemo da napravimo velike stvari. Pozivam ih da dođu na stadion, daju nam vetar u leđa, a mi ćemo znati kako da im se zahvalimo", zaključio je Borjan.

Komentari (0)

Sport