Fudbal

"Orlići" u Bačkoj Topoli: Mlada fudbalska reprezentacija dočekuje Jermeniju

Komentari

Autor: Euronews

29/03/2022

-

11:36

"Orlići" u Bačkoj Topoli: Mlada fudbalska reprezentacija dočekuje Jermeniju
Viktor Rogan i Đorđe Gordić - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Novi selektor mlade fudbalske selekcije Srbije Goran Stevanović debitovao je pobedom protiv Severne Makedonije (2:1), a danas od 16.00 časova na stadionu "TSC Arena" u Bačkoj Topoli (TV Arena 1 Premium) njegova ekipa će igrati protiv selekcije Jerenije.

Iskusni stručnjak od "orlića" da odigraju još jedan kvalitetan meč i dokažu da neuspeh u kvalifikacijama za EP nije i odraz njihovih pravih mogućnosti.

Dominacija i kontrola igre na svakom delu terena i tokom celog meča je "zapovest" novog selektora koju su igrači u dobroj meri sproveli nedavno na stadionu Voždovca. Da nije bilo opuštanja i primljenog gola sa igračem više ukupan učinak "orlića" protiv Severne Makedonije bio bi još bolji.

Kvalitet postoji, posebno u ofanzivnom delu.

"Dolaskom novog selektora konsolidovali smo redovem, naporno radimo što već daje rezultate. Istim tempom nastavićemo u narednom periodu. Naša očekivanja su uvek najviša i nadamo se danas novoj pobedi. Jermene poznajemo, znamo im vrline i mane", istakao je za "Žurnal" desni bek Viktor Rogan.

Za meč protiv Jermenije, selektor Stevanović naknadno je pozvao beka Metalca Filipa Antonijevića i Milana Ilića iz Grafičara.

Posle sedam od ukupno 10 kola u Grupi H kvalifikacija za EP, vodi Francuska sa 19 bodova, sledi Ukrajina sa 13 (6 mečeva), Srbija ima osam, Severna Makedonija i Farska Ostrva po šest, Jermenija tri boda. Prvoplasirani iz grupe igraće na EP, a drugoplasirani će u baraž.

Komentari (0)

Sport