Fudbal

Oglasio se Mbape: Ne znam da li je Pariz najbolje mesto za mene

Komentari

Autor: Euronews

12/06/2021

-

10:37

Oglasio se Mbape: Ne znam da li je Pariz najbolje mesto za mene
Mbape - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaler Pariz Sen Žermena Kilijan Mbape, govorio je o nastavku svoje karijere i odluci kako se oseća u intervjuu za Frans Fudbal.

Francuz se u prethodnom periodu dovodio u vezu sa Real Madridom, ni sam igrač nije krio da želi jednog dana da obuče dres "kraljevskog kluba". Ipak, za sada se ništa konkretno nije desilo, a Mbape nije siguran da li vidi sebe na "Parku Prinčeva" i narednih godina.

"Moram da donesem pravu odluku, da sagledam sve mogućnosti i izaberem najbolju opciju, što neće biti nimalo lako. Nalazim se u klubu u kom sam srećan, osećam se veoma dobro, ali da li je to mesto najbolje za mene? Nemam još uvek odgovor na to pitanje", rekao je Mbape i dodao:

"Znam da je projekat Pari Sen Žermena drugačiji sa mnom ili bez mene. Ali, oni razumeju moja razmišljanja, jer znaju da neću povući neki potez klubu iza leđa. Biti veliki igrač je i znati kako upravljati stvarima i van terena i raditi ih čisto i bez sakrivanja", zaključio je Francuz.

Kilijanu Mbapeu ugovor sa Parižanima ističe sledećeg leta, sam igrač je svestan ako ga produži, neće tako lako moći da napusti tim iz glavnog grada Francuske. Sa druge strane, ukoliko odbije nastavak saradnje, PSŽ će biti prinuđen da ga proda u narednim mesecima ako želi nešto da zaradi.

Komentari (0)

Sport